Meeko2422 kérdése:
Milyen ruhát vegyek szalagavatóra ha teltkarcsú alakom van?
Figyelt kérdés
Vastagabb karjaim vannak és a hasam is nagy ... a lábaim formásak,nem nagyok a seggem kerek,nem nagy... arányosan oszlik el a zsír,165 cm és 76 kg vagyok.2015. aug. 12. 15:48
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokaaat :)
Háát igazából én egészségesen étkezek és fogyok,de erősen kétlem,hogy addig le tudna menni annyi,hogy én felvegyek ujj nélküli ruhát... xD én olyat képzelek el pl.,hogy ujjai vannak mondjuk könyékig és térdig érő max,mert a lábaim formásak,jó lenne kiemelni.... az alakommal én elvagyok,de azért jó lenne belőle kihozni a legjobbat amit lehet :D ha értitek mire gondolok
2015. aug. 14. 17:14
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Szalagavatókon rövid szoknyájú ruha? Ilyet sem hallottam még..:o amúgy meg nem piszkálásból de 12-es ilyen ruhák esküvőre valóak, mert szalagavatókon mindenkin hatalmas szoknya van, nem ilyen szűk, sellő ruha.
14/14 anonim válasza:
Csak az ujjak miatt linkeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!