Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az amit nem szívesen...

Mi az amit nem szívesen láttok a teltebb lányokon?

Figyelt kérdés
Kicsit teltebb vagyok, és homokóra alkatú (kerek csípő, karcsú derék). Igazából elkezdtem életmódot váltani, szóval remélem nem sokáig erősítem a "husisabb" lányok táborát, de addig is mi az, ami szigorúan tiltólistás? (Értelemszerű a haspoló és a cicanadrág, de további ötleteket is várok.) 16/L

2015. máj. 23. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Pedig szerintem a molettebb lanyok szebbek foleg cicagatya:)
2015. máj. 23. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon rövid, szinte húsba vágó shortok. (Komolyan, szerintem közönséges, senkinek nem áll jól.)
2015. máj. 23. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
fényes anyagú felsők, nadrágok, fodros dolgok
2015. máj. 23. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Passzos felsők amiből kidomborodik itt-ott a háj.
2015. máj. 23. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Skinny fazonu gatya
2015. máj. 23. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármi ami bevág és passzos és hurkákat csinál. Főleg a rossz méretű melltartó, bugyi és farmer, kétlem, hogy kényelmes lenne. Meg úgy általában bármi, ami rossz méretű. Értem, ha egyesek lelkének jobb, hogy bepréselte magát egy számmal kisebb cuccba is, de ettől az még nem a mérete és amúgy meg soha senki nem tudja meg, mi van a bevarrt címkére írva, szóval inkább ne. :D

Egy hosszabb pólóval szerintem bevállalható akár a leggings is amúgy.

2015. máj. 24. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzővel: minden, ami méretben nem megfelelő. Ezen kívül az alakod miatt a mellet erősítő dolgokat nem ajánlom, mivel írtad, hogy homokóra alkatod van, a teltséged miatt meg feltételezem, jó nagy cicid van, így a mellrésznél fodros felsők, ruhák nem hiszem, hogy jól állnának.

Cicanadrágot amúgy szerintem is nyugodtan felhúzhatsz egy hosszabb felsővel.

2015. máj. 27. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!