Szalagavatóra mehetek topánkában?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a magassarkút nem is igazán tudok benne menni, ezért gondoltam a topánkára. Szerintetek?2015. júl. 23. 15:19
1/5 anonim válasza:
Hanem zavar, hogy mások magassarkúban lesznek nyugodtan mehetsz. Egyrészt mert nem is biztos hogy nagyon ki fog látszani, másrészt topánkából is lehet kapni olyan szépet amit simán fel tudsz venni bálba.
2/5 anonim válasza:
Persze! Nálunk is volt, aki topánkába jött.
Én nem táncoltam, de topánkát viseltem.
Nem szeretem a magassarkút, sosem hordtam, nem is tudok benne menni. Ballagásra vettem egyet, nagyon szép, de írtóra megbántam, kín keserves volt!
Inkább húzz topánkát, minthogy szenvedj.
Amú
3/5 anonim válasza:
*Amúgy, nem is biztos, hogy a ruha alól ki fog látszani. Nekünk olyan ruha volt a lányokon, ami teljesen földig ért.
4/5 anonim válasza:
persze, nálunk is volt aki csak addig vett magassarkút, míg volt a szalagtűzés és utána átvette
de akkor se kell, csak valószínűleg a többiek abban lesznek
amúgy én otthon hagytam a magassarkúm, így a bokacsizmámba voltam :D legalább egy elegánsabb magassarkú volt, de persze így is kilógtam
de senki nem szólt érte egy szót se, lehet észre se vették
5/5 anonim válasza:
Én abban leszek. Elég magas vagyok, és a ruhám túl rövid lenne (még ha teljesen kiengedik a szoknyát, akkor is), ha magassarkút vennék. De nem zavar, úgyse látszik, és táncolni is könnyebb lesz, legalább nem azon fogok stresszelni, hogy elcsúszok a színpadon (sajnos volt már, akivel megtörtént:/).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!