Ranezesre nem tudod? En uy szoktam vasarolni. Nincs ott ismerosod aki hasonloan nez ki?!
Hiaba mondanank meretet mert az amerikai szamozas nem jo. En tavaly voltam igy h nehez. Parom m-l meretet hord es s-et kellett vennem neki.
2015. aug. 10. 10:27
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom...bátyám pont ilyen súlyú csak ö 183 cm és ö M-eset hord.De lehet neki jó lenne az S-es is.Amúgy mennyivel másabbak kint a méretek?
2015. aug. 10. 10:28
4/9 anonim válasza:
Én azt mondom, ez így hatalmas lutri. Próba nélkül farmert venni szerintem nagy hülyeség. Ráadásul Amerikában, tehát még kicserélni is tök bonyolult. A kilók meg a magasság egy dolog, de milyen széles a dereka, mekkora (lapos vagy kerekebb) a feneke, milyen vastag a combja, vádlija, mekkora a lábfeje (szűkszárú gatyán átmegy-e), milyen hosszú a lába? Hm?
2015. aug. 10. 10:30
5/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél farmert neki. Lehet, hogy jó lesz rá, de páromnak is volt olyan farmer, amit személyesen próbált, tetszett neki, de nem volt kényelmes. Szóval szerintem ne. Vegyél valami mást. Pl: póló.
21/L
2015. aug. 10. 10:34
6/9 anonim válasza:
kérjél meg egy családtagját vagy ismerősét, hogy valahogy nézze már meg Neked. meglepi lesz. azt kész
2015. aug. 10. 11:02
7/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél neki nacit, mert elég kevés az esély rá, hogy tetszeni is fog neki meg jó is lesz rá...
2015. aug. 10. 11:19
8/9 A kérdező kommentje:
Nem jó, szülei nyaralni vannak Törökországban, nem elérhetők és senki nincs náluk otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!