Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki a péniszem fajtája és mérete?
Vérpéniszem van, így eléggé bátortalan vagyok strandon és a közös zuhanyzókban.
Mikor áll, akkor 14-15 cm is megvan olyan 3.5-4 cm-es vastagság mellett - tudtommal ez az átlag körül van - , de petyhüdten röhejesen kicsi, csak olyan 5-6 cm és 2-2,5 cm vastag.
A nők jobban megnézik standon is az olyan pasikat, akiknek alapból is majdnem olyan nagy, mint mikor áll. Fixírozzák a nadrágjukat, s nem egyszer fültanúja voltam olyannak is, hogy: "Hmm! Nézd csak! Szép!" - ezt súgta oda a barátnőjének a csaj.
Én parázom túl, vagy tényleg cikibb a vérpénisz?
Vérfarkam van.
Első barátnőm mikor először a nadrágomba nyúlt, utólagos bevallása szerint megijedt, hogy nem tudja mit fog tudni kezdeni ezzel.
Aztán a szakítás utáni közös baráti hancúrok egyikével mondta el, hogy én voltam neki a legjobb az ágyban, mérettől alkattól, mindentől függetlenül.
Tehát baromira mindegy a megjelenés.
És az összképhez hozzátartozik, hogy a csaj elég tág volt, így elvileg nem is passzoltunk intim méretben, mégis imádott velem szexelni, én meg természetesen vele. :)
Ne legyenek gátlásaid, te tudod mit tudsz, mennyit érsz, légy tisztában önmagaddal, és ez önbizalmat, magabiztosságot ad ami viszont érzékelhető rajtad így vagy úgy és az csak előnyödre lesz.
Ha szeret a lány akkor nem èrdekli csak akkor ha áll, ès elmondásod szerint úgy jó a mèret szerintem. Ha meg csak r*b* akkor sosem lesz elèg neki a mèreted. Mindenki parázik valamitől, de ettől, ne parázz!
Lány voltam.
hordj olyan fürdőgatyát,ami olyasmi,mint egy rövidnadrág(short)
túlparázod amúgyis.
Sokan vagyunk így ezzel a dilemmával.
Pedig én nem vagyok már mai gyerek.Gondot nekem sem okozott soha a szex terén,de a mai napig nem tudtam elfogadni a méretemet.
F40+
Bevallottan,esztétikumra kevés nő választaná.
De ez van ezt kell valahogy elfogadnunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!