Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki a péniszem fajtája...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki a péniszem fajtája és mérete?

Figyelt kérdés

Vérpéniszem van, így eléggé bátortalan vagyok strandon és a közös zuhanyzókban.

Mikor áll, akkor 14-15 cm is megvan olyan 3.5-4 cm-es vastagság mellett - tudtommal ez az átlag körül van - , de petyhüdten röhejesen kicsi, csak olyan 5-6 cm és 2-2,5 cm vastag.

A nők jobban megnézik standon is az olyan pasikat, akiknek alapból is majdnem olyan nagy, mint mikor áll. Fixírozzák a nadrágjukat, s nem egyszer fültanúja voltam olyannak is, hogy: "Hmm! Nézd csak! Szép!" - ezt súgta oda a barátnőjének a csaj.

Én parázom túl, vagy tényleg cikibb a vérpénisz?

2015. júl. 15. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Te parázod túl, ezt dobta a gép, ennyi. Én pont leszarom, ki mit gondol, mekkora van nekem. (nekem is kb ilyen, állva pár centivel nagyobb)
2015. júl. 15. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Vérfarkam van.

Első barátnőm mikor először a nadrágomba nyúlt, utólagos bevallása szerint megijedt, hogy nem tudja mit fog tudni kezdeni ezzel.

Aztán a szakítás utáni közös baráti hancúrok egyikével mondta el, hogy én voltam neki a legjobb az ágyban, mérettől alkattól, mindentől függetlenül.

Tehát baromira mindegy a megjelenés.

És az összképhez hozzátartozik, hogy a csaj elég tág volt, így elvileg nem is passzoltunk intim méretben, mégis imádott velem szexelni, én meg természetesen vele. :)

Ne legyenek gátlásaid, te tudod mit tudsz, mennyit érsz, légy tisztában önmagaddal, és ez önbizalmat, magabiztosságot ad ami viszont érzékelhető rajtad így vagy úgy és az csak előnyödre lesz.

2015. júl. 15. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha szeret a lány akkor nem èrdekli csak akkor ha áll, ès elmondásod szerint úgy jó a mèret szerintem. Ha meg csak r*b* akkor sosem lesz elèg neki a mèreted. Mindenki parázik valamitől, de ettől, ne parázz!

Lány voltam.

2015. júl. 17. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:

hordj olyan fürdőgatyát,ami olyasmi,mint egy rövidnadrág(short)

túlparázod amúgyis.

2015. júl. 22. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk így ezzel a dilemmával.

Pedig én nem vagyok már mai gyerek.Gondot nekem sem okozott soha a szex terén,de a mai napig nem tudtam elfogadni a méretemet.

F40+

2015. júl. 22. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Verpeniszem van de engem nem zavar sztem annyival konnyebb hogy kényelmesebben elfér a gatyaban
2015. júl. 23. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi más előnye sincs.Max.annyi,hogy kevesebb tisztálkodó szert igényel :)
2015. júl. 23. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Bevallottan,esztétikumra kevés nő választaná.

De ez van ezt kell valahogy elfogadnunk :)

2015. júl. 23. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem keseregnék a te helyedben, mert azok közé tartozol, akik igazán tudnak meglepetést és örömet okozni. Hidd el, saját tapasztalatom és én is pont így vagyok ezzel. Bár ezzel én már nem tudom nagyon meglepni a feleségem sok év után.
2015. szept. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!