Túl sokat vásárolok?
Figyelt kérdés
Nem keresek rosszul (300 felett), és mivel nemrég kezdtem dolgozni, úgy gondoltam, ráfèr egy újítás a ruhatáramra. Ebben a hónapban vettem 3 melltartót (2 darabja 4000Ft, a másik csak 2000Ft), ma tervezek venni 3 bugyit 3000Ft-ért.
Egyrészt szükségem van rájuk, mert már mindenem el volt rongyolódva, másrészt viszont úgy érzem, folyton vásárolok, és lelkifurdalásom van.
Minden számla be van fizetve, nem nèlkülözök semmin, és ha nem ér váratlan kiadás hó végéig, a megtakarításom is 300 felett lesz már.
(Külön élek, nem szülökkel)
2015. aug. 8. 17:09
1/3 anonim válasza:
Hogyha tényleg szükséged van ezekre a dolgokra, akkor egyátalán nem vásárolsz sokat. Megveszed, amit kell. Ezt mindenki így csinálja.:)
2/3 anonim válasza:
Hát ez nem sok én atlag 150-200 at költök ruhákra piperére kozmetikusra kezelésekre szintn 300 felett keresek. És 11 millio a megtakim.
3/3 anonim válasza:
ne érezd magad soha rosszul ruhavásárlás miatt. ha fölösleges, akkor mérlegelj és vond le a tanulságot, de ha megengedheted, akkor igenis, egy fiatal nő vagy, aki megérdemli! addig jó, még örömet okoznak a ruhák :) addig kell örülni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!