Szerintetek ez a rövidnadrág túl rövid?
Hosszúságra ilyen rövidnadrágom van,ami épp takarja a segget,és elgondolkoztam rajta,hogy lehet nem kéne ezt erőltetni. Szerintetek ez kihívó?? 15 éves lány vagyok,amúgy egyszerű felsőkkel hordom és egy egyszerű saruval.
Amúgy nincsenek jó lábaim,fogyhatnék róluk,de most első sorban inkább a hosszúságra irányul,mert ha a lábaim néznem,soha nem hordanék rövid gatyát.
Köszi :)
Úgy veszi fel, ahogy akarja, mivel nem a te szemednek veszi fel, hanem azért, mert megrohad a melegben.
Pont jó a hossza.
Ez teljesen jó, takarja a segget, azt hittem már olyan, amiből a fél popsid ki van.
Nekem is ilyen hosszúságú shortjaim vannak.
Ez teljesen jó. Nem túl rövid. Fiatal is vagy. Nyugodtan hordjad.
Szerintem az a rövid, amiből kilóg a fenék.
Nagyon is jól néz ki rajtad ez a nadrág!Nyugodtan hordjad,tökéletes a hossza is! Szépek a lábaid,szerintem:)
17L
7-es:
ez nem az ő lába, amint irta is!
Azért túl rövid, mert ha vastag a lábad akkor pont kiemeli a comb felső részén lévő hájat és szörnyű összhatása lesz.
Ettől hosszabat vegyél fel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!