Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy lány egy cica nadrágra rövid nadrágot vesz fel?
Figyelt kérdés
Szexi? Vagy inkább csúnya, taszító? :)2014. szept. 19. 19:59
2/11 anonim válasza:
Ha jó a csaj, akkor nem annyira a fura csomagolásra gondolok, mivel az cserélhető. Arra gondolok hogy úgy érezheti hogy bármit felvehet mert szép a lány, ezért nem érdekli ha szokatlan egy öltözék.
3/11 anonim válasza:
Alkattól is függ milyen alkatú és milyen cicanadrág, fényesre jobb ha vesz vagy hosszabb felsőt, normálra nem baj, ha nem. Elegánsabb ha vesz fényeshez.
4/11 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, ha cicanacin nincs rövidgatya. Gondolom egy mini shortra gondoltál. Egy normális cicanaci önmagában is istenien szexi tud lenni. Kár eltakarni a popsit egy shorttal. Mondjuk úgy, hogy csúnyának nem csúnya, csak felesleges a short.
Viszont ez a mini shortos megoldás nagyon bejön, ha alatta nejlonharisnya van. Nyilván harisnyára kell valami, és így már kimondottan tetszik, nagyon szexi. :)
5/11 anonim válasza:
Egyet értek a 4-es válaszolóval, a cicanacit kár eltakarni. Jó csaj esetén még szívesen megbámulom a feszes miniszoknyát, feszes topot, vagy a merészebbeken az olyan hosszú pólót ami éppen hogy csak eltakarja a bugyit. Fekete harisnyával vagy anélkül. De valamiért a szándékosan összeszabdalt farmert is szexinek találom. Régen a suliban mindig úgy szoktunk beszólni az azt viselő lányoknak hogy "ilyen hevesen szeretkezett valakivel hogy összeszakadt még az erős farmerja is?"
6/11 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de én is hordom télen a rövidgatyáimat, alattuk fekete pamut cicagatyával. Kényelmes, és mivel én nem tudok harisnyát hordani (véresre vakarom magam tőlük, nem bírom a nejlon anyagokat) így kifejezetten örülök, hogy léteznek ezek a ruhadarabok. Mármint a cicagatyák :D
7/11 anonim válasza:
Szexinek nem szexi,de talán van olyan amivel jól néz ki.
8/11 anonim válasza:
Az hogy legalabb neki megjott az esze!
Ellentetben a tobbivel aki meg mindig egy szal labfejnelkuli harisnyaba megy ki az utcara!
9/11 anonim válasza:
A fiatalabb korosztály inkább magába hordja, végül is miért ne, de 30 év körül és fölött jobb ha nincs ki a segge, a naci széle pláne, elég hosszított felső, vagy rövidnadrág, fiúknál meg pláne én is röviddel hordom, csak biciklizéshez nem.
10/11 anonim válasza:
nadrágra nadrág? hát jó nagy baromság. cicanadrághoz hosszú póló-tunika kell, nem még egy gatya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!