Mik a vélemények a bugatti utcai cipőkről?
Kedves #1 válaszoló!
Én is ezt gondoltam, meg is vettem egy olcsó 5600 ft-os cipőt. Jól néz ki, de a kényelme sokszor olyan volt, mintha mezítláb mászkálnék, 1-2 km gyaloglás már fárasztó benne. Ezen kívül tökéletesen szétjött a sarkánál néhány hónap után. Szóval csodák nincsenek, ami olcsó, az azért olcsó, mert szar. A drága sem biztos, hogy jó, de annál leglaább van rá némi esély. A Bugatti cipőkról pedig véletlen csupa jó véleménnyel vannak, jók a tapasztalatok, van érték az ár mögött.
A #3-as válaszoló vagyok:
szívem szerint visszavonnám azóta a véleményem, az #5-ös válaszolónak teljes mértékben igaza van. A családban azóta 3 bugatti cipő/bakancs is tönkrement méltatlanul kevés idő alatt. Aztán próbálkoztam más márkával is, sportcipőkkel is, mindegyik fél éven belül ment gallyra. Pedig nem olcsón vettem őket. Legutóbb kínomban már bementem a kínaiba, vettem egy 3200 ft-os tornacipőt, és ez sem bírja rosszabbul. Akkor miért adjak ki 5-10-szer annyit? Volt olyan Adidas cipőm, amit szerencsére még ki tudtam cseréltetni, azon már 1 hét alatt elkezdett feljönni a ragasztás. Nagyon elkeserítő, hogy manapság ennyi selejtet gyártanak még több tízezer Ft-ért is akár.
Lol milyen régi kérdés ez😂
Az említett cipő már rég az enyészeté lett. Kényelmetlen is volt utólag, faék egyszerűségű. Először a ragasztások kezdték elengedni, majd ki is lyukadt. Amivel elégedett vagyok: Timberland van olyan 4 éves cipőm ami szinte új pedig rendszeresen hordom, kényelmes is, cserébe jó drága márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!