Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A barátom nem szereti, amikor...

A barátom nem szereti, amikor magassarkút veszek fel. Vélemény?

Figyelt kérdés

barátom 175 cm, én pedig 170... magassarkúval 180 körül vagyok. Nem rég jöttünk össze. :)

Igazából nem mondta, hogy ne hordjak már magassarkút, de azért voltak megjegyzései amiből feltűnt, hogy nem tetszik neki, hogy ő az alacsonyabb. Igazából teljesen megtudom őt érteni. :) De mi a jó megoldás? Nagyon szeretem a magassarkúkat... nah meg persze őt is. :D

2015. aug. 4. 21:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

Minek veszel fel 10 centi sarkú cipőt?

Vannak alacsonyabb sarkúak is. Vegyél fel akkor ilyeneket, ha már mindenképpen magassarkút akarsz.

Így mindenki jól jár, te fel veszel egy 5 centis cipőt, ugyanakkora leszel, mint a pasid, és mindenki örül. :)

2015. aug. 4. 22:53
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem inkább az nem tetszik neki hogy a 10 centis magassarkú már rettenetesen néz ki? És senki nem tud normális emberi módon járni benne? Rossz nézni az ilyen csajokat ahogy billegnek benne, nem azért mert magasak benne, azzal semmi gond nincs. Hordj kisebbet, jobban fogsz kinézni benne és a barátodnál sem leszel magasabb.
2015. aug. 4. 22:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt mondtam 180 körül... 10 centis a legmagasabb, 7 centis a legkisebb sarok a cipőim közt.

Évek óta hordok magassarkút, biztosan állítom, hogy tudok benne menni. :)

Bár igaz, tényleg nincs nagyon más megoldás, mint egy kisebb sarok.

2015. aug. 4. 23:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy akkor mától mezítláb jársz, hátha visszavonja :D
2015. aug. 4. 23:54
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

Ezt a fiúk nem érthetik! Egy magassarkú cipô megváltoztatja a kisugrárzásod, a járásod és az egész jellemedet. Sokkal szexibbnek tûnik mindenki benne, megfeszül a popsi, comb, vádli...

Egy kissarkú "magassarkúnak" annyi értelme van, mint egy segglyuknak a könyöködön. Semmi.

Nem igazán tudom átérezni a helyzetedet, az én barátom 182 cm én pedig 162, szóval bátran hordhatok mellette magassarkút. :D Nem hiszem, hogy itt lenne megoldás. Talán igyon sok tejet vagy tedd ki az esôre!

2015. aug. 5. 01:16
 16/23 A kérdező kommentje:

haha :D

hmm.. köszönöm a válaszokat :)

2015. aug. 5. 01:37
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok magas, 173 vagyok kb. és nemhogy nem szeretem hanem imádom ha az van a jelenlegi barátnőmön :DD főleg ha kb. 9 és 17 centi között van, azok alatti szerintem csúnya, trampli
2015. aug. 5. 03:50
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó: akkor légy oly szíves húzz magadra egy akkora cipőt, és járkálj benne egész nap.
2015. aug. 5. 10:21
 19/23 anonim ***** válasza:

Mert a 17 centis mi ha nem trampli? Úristen.

Kérdező, egy férficipőnek is 2-4 centis a sarka, a 7 centivel pont egyforma magasak lennétek.

2015. aug. 5. 11:56
 20/23 A kérdező kommentje:

17 cm? Huhh, fáj belegondolni. :D

Tornacsukákat részesíti előnyben.

2015. aug. 5. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!