A barátom nem szereti, amikor magassarkút veszek fel. Vélemény?
barátom 175 cm, én pedig 170... magassarkúval 180 körül vagyok. Nem rég jöttünk össze. :)
Igazából nem mondta, hogy ne hordjak már magassarkút, de azért voltak megjegyzései amiből feltűnt, hogy nem tetszik neki, hogy ő az alacsonyabb. Igazából teljesen megtudom őt érteni. :) De mi a jó megoldás? Nagyon szeretem a magassarkúkat... nah meg persze őt is. :D
Minek veszel fel 10 centi sarkú cipőt?
Vannak alacsonyabb sarkúak is. Vegyél fel akkor ilyeneket, ha már mindenképpen magassarkút akarsz.
Így mindenki jól jár, te fel veszel egy 5 centis cipőt, ugyanakkora leszel, mint a pasid, és mindenki örül. :)
Azt mondtam 180 körül... 10 centis a legmagasabb, 7 centis a legkisebb sarok a cipőim közt.
Évek óta hordok magassarkút, biztosan állítom, hogy tudok benne menni. :)
Bár igaz, tényleg nincs nagyon más megoldás, mint egy kisebb sarok.
Ezt a fiúk nem érthetik! Egy magassarkú cipô megváltoztatja a kisugrárzásod, a járásod és az egész jellemedet. Sokkal szexibbnek tûnik mindenki benne, megfeszül a popsi, comb, vádli...
Egy kissarkú "magassarkúnak" annyi értelme van, mint egy segglyuknak a könyöködön. Semmi.
Nem igazán tudom átérezni a helyzetedet, az én barátom 182 cm én pedig 162, szóval bátran hordhatok mellette magassarkút. :D Nem hiszem, hogy itt lenne megoldás. Talán igyon sok tejet vagy tedd ki az esôre!
haha :D
hmm.. köszönöm a válaszokat :)
Mert a 17 centis mi ha nem trampli? Úristen.
Kérdező, egy férficipőnek is 2-4 centis a sarka, a 7 centivel pont egyforma magasak lennétek.
17 cm? Huhh, fáj belegondolni. :D
Tornacsukákat részesíti előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!