Laza-beszélgetős-sörözős, a barátom haverjainak bemutatkozásos házibuliba milyen ruhát húzzak?
Figyelt kérdés
Lehet egy aranyos, visszafogottabb ruha, vagy elég egy farmer-fekete póló stb.? Szerintetek?2015. júl. 23. 13:08
1/10 anonim válasza:
Én a farmer-fekete pólóra szavaznék.
2/10 A kérdező kommentje:
És miért? :) Miért nem egy csinosabb ruha?
2015. júl. 23. 13:42
3/10 anonim válasza:
Mert te is írod, hogy laza-beszélgetős-sörözős házibuli - én házibuliba amúgy sem vennék túl csinos ruhát, mert nem kényelmes és egész egyszerűen nem szimpatikus, ha túlságosan kirittyented magad. De kérdezd meg a barátodat, hogyan zajlik náluk az ilyesmi, biztos tud segíteni.
4/10 A kérdező kommentje:
Igaz, az erőltetett kirittyentés mindig visszatetsző. Köszi :)
2015. júl. 23. 13:54
5/10 anonim válasza:
én ilyen időben egy lenge, nyári ruhát vennék, valami pasztell színben, de attól függ milyen stílusod van (nekem a virág és csipke mániámhoz egyértelmű xd)
6/10 A kérdező kommentje:
Én is szívesen vennék valami nyári ruhát, de most elsősorban fiúk véleményére lennék kíváncsi, hogy nem gondolnák-e egy ilyenből, hogy túl kihívó stb
2015. júl. 23. 14:54
7/10 anonim válasza:
Én ruhát vennék vagy szoknyát. Vegyél alá pici fekete nacit és még félned sem kell hogy kilátszik vmi.
8/10 anonim válasza:
Ha fiú társaságba mész akkor ne öltözz se túl kihívóan vagy úgy, mint egy apáca, alapból nyár van. Szerintem egy nyári ruha nagyon jó lehet, csak lapos cipőt vegyél hozzá. Vagy esetleg a rövidnadrág póló combo. A fiúkat sose sminkkel nyerd el, inkább csinálj egy szép fonatot a hajadba. Ne legyél túl kislányos azért szerintem. Viszont azért ne erőlködj azon, hogy máshogy nézz ki, mint aki vagy, ha nem vagy nekik szimpatikus amilyen vagy, hát akkor az az ő bajuk, de az jobb, minthogy azért kedveljenek, ami igaziból nem is te vagy.
9/10 anonim válasza:
A pasid haverjainak ne akarj tetszeni. A viselkedésed a lényeg, nem az, ami rajtad van. Szóval inkább a farmer-póló kombináció a nyerő.
10/10 anonim válasza:
Hol akarod "húzni"? Aszfalt, szőnyeg?
Szerintem inkább hordd/viseld stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!