Honnan lehet felismerni ha egy Converse cipő hamis?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat, hogy a csillag alatt van egy bekarikázott R betű és ha az hiányzik akkor hamis. DE ma jártam az Astorián ahol van egy Converse márkabolt és a kirakatban voltak olyan cipők, ahol nem volt sehol bekarikázott R...
Most akkor honnan a francól állapítom meg, hogy hamis-e?:D
2010. márc. 7. 19:57
22/27 Magyar Dawe válasza:
Igen ez így van! amin nincs rajt az R betű az hamis :) Nekem rajta van az R :DDD
23/27 anonim válasza:
converse.com, én nem látom, hogy lenne rajta R betű.. alaposan szemügyre lehet venni, meg lehet hasonlítgatni
24/27 anonim válasza:
Itt bemutatják az eredeti és a hamis converse ismertetőjegyeit:
25/27 anonim válasza:
ha cipo24.hu oldalon vásárlod akkor nem fogod megtudni, mert a cipőt se kapod meg:((( én is rendeltem de semmit nem kaptam. telefon kikapcsolva, mail-re nem reagáltak. közben a facebook oldalukon több hasonló véleményt olvastam.(amit azóta töröltek, de meg van lementve!)Én rendőrségi feljelentést tettem , fogyasztó védelem felé jeleztem és még a nav felé akarom jelezni hétfőn. Nektek is csak ezt tudom tanácsolni! a webáruház él..de ha teszünk ellene akkor nem sokáig fogja szedni áldozatait!!!
26/27 Zserno válasza:
Van rengeteg hamisitvány Converse cipő azok közül is ami jóbb minőségű az a török hamisitvány de ha jól átgondoljuk csak a nevet fizeted meg keményen mert a minősége elég tré.....
27/27 Biapernys válasza:
Ha be írod a google ba hogy converse cipő kiadja az eredetit! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!