Honnan lehet felismerni ha egy Converse cipő hamis?
Figyelt kérdés
Olvastam olyat, hogy a csillag alatt van egy bekarikázott R betű és ha az hiányzik akkor hamis. DE ma jártam az Astorián ahol van egy Converse márkabolt és a kirakatban voltak olyan cipők, ahol nem volt sehol bekarikázott R...
Most akkor honnan a francól állapítom meg, hogy hamis-e?:D
2010. márc. 7. 19:57
11/27 anonim válasza:
Amúgy aki írta azt a linket a Ball Star-ról, az nem egészen így van, ugyanis a Converse már talán a 70-es, 80-as években volt!!! Igen nagy márka... és mivel te is írtad, hogy régen volt, ezért lehet, hogy csak az változott az aláírás! De a Converse maradt!!!
12/27 anonim válasza:
Pl. az expresszre a beírod h Converse az első egy szürke férfi cipő és az hamisítvány mivel alul a talpánál az all star felirat alatt van egy R betű és az igazin nincs!
Tehát erre figyelni kell!
13/27 anonim válasza:
14/27 anonim válasza:
Ha megnézitek a Converse hivatalos Facebook oldalán a cipőkön nincsen ''R'' betű...
15/27 anonim válasza:
Én rendeltem egyszer a vaterán fehér hosszúszárú bőr converset, és mint kiderült később elég hamis, belül már kb teljesen szétszakadt, talpa alig van.. és az anyaga se bőr csak volt rajta egy vékony műbőr borítás ami már kezd lejönni itt ott, de új korában teljesen eredetinek nézett ki.... szóval vigyázzatok inkább boltban vegyétek nem éri meg az a pár ezer amivel olcsóbbal lehet rendelni innen onnan..
17/27 anonim válasza:
Egyszerű , amelyiknél az ALL STAR írás közötti csillag alatt van bekarikázott R betű az 100% hogy hamisítvány :D
18/27 anonim válasza:
utolsó válaszoló!
HAZUDIK, mert én amit a converse shopban vettem azon volt bekarikázott R betű.
Lehet, hogy a az újabbakra már nem tesznek bekarikázott R betűt
19/27 anonim válasza:
Debrecen egy külvárosában élek, és mindenkinek tornacsukája van a suliban: vagy ilyen olcsó, kínai szar, vagy Converses, ami hamisítvány :DD Onnan tudom, hogy a kínaiban 2000 ft-ért árulnak Converse cipőket... de mindegyik kajak olyan, mint egy occó kici kínáji tornacsuka, (tudjátok, az a klasszikus) csak van rajta két csík, meg egy csillag... és ezek a hülyék még meg is veszik, mer' menő... nekem ezért nincs semmilyen converse cuccom ^^ baromi drága, mindenkinek van, és annyira nem is tetszik... maradok a surranónál *.*
20/27 fifafan válasza:
akkor hamis, amikor ugat, meg nagyon harap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!