Honnan lehet felismerni ha egy Converse cipő hamis?
Olvastam olyat, hogy a csillag alatt van egy bekarikázott R betű és ha az hiányzik akkor hamis. DE ma jártam az Astorián ahol van egy Converse márkabolt és a kirakatban voltak olyan cipők, ahol nem volt sehol bekarikázott R...
Most akkor honnan a francól állapítom meg, hogy hamis-e?:D
annyira csak nem gerinctelenek az emberek hogy a converset is hamisítják.. én nem hallottam semmilyen r-ről..
CONVERSE
chuck * taylor
ALL STAR
bár nekem nincs conversem..
nem lehet hogy az a hamis amin r van? :D
én is hallottam,hogy az hamis amin nincs R..
de sztem nem
Az igazi Converse orra ujjonnan kicsit felfelé áll, inkább hegyes mint gömbölyű. A cipőfűző tartó karikák az eredetin nagyok és masszívak, a gagyin meg kicsik és gyakran kiesnek.
A felirat meg a logó a fenn leírtak szerint.
Figyeljetek... Most leírom hogy honnan koppintották a Converse-t.
Régen mindenki ilyen 2-300 forintos tornacipőben tesizett.
Én észrevettem hogy ugyan az a kettő :D
Converse csak rátett egy ikont meg levett egy betűt az eredeti 200 ft-os cipőből.
Mindjárt mutatom is...
800 FT-os cipő 10 éve és a 13000 FT-os cipő most összehasonlítva:
Sztem mindenki gondolkozzon el h milyen koppintás az egész!
19.27esnek:
a tornacipő amit belinkeltél az is csak egy converse utánzat... hogyha láttad az óvóbácsik című filmet (ami 1994es), akkor annál a résznél, amikor ebédelnek vagy reggeliznek már nemtom, és a kisgyerekek odaragasztják a padlóhoz a csávók lábát, akkor ha megnézed, amikor mutatják a lábukat, láthatod hogy converse tornacipő van az egyikükön ;)
Amikkel találkoztam:
- Remax Converse 8 csillag
- 6 Csillag Chick Taylor
- Torzult 5 csillag
- Ball Star
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!