Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakra milyen ruhát...

Ilyen alakra milyen ruhát javasoltok?

Figyelt kérdés
Alapból leginkább homokórának mondanám az alkatomat, átlagos szélességű vállakkal, nagy mellel széles csípővel. A hasamon van felesleg meg a combomon is. Magas vagyok. Pánt nélküli ruhát a mellméretem miatt nem vehetek fel, szóval mindenképp olyan ruhastílus kéne, amihez lehet pántos melltartót felvenni. Milyen típusú ruhák állhatnak jól nekem? Mit kerüljek esetleg? Linkeket is szívesen fogadok. Koktélruhára vagy könnyedebb ruhára gondoltam, amit fel lehet venni pl randira vagy buliba. 20/L
2015. aug. 1. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia,szerintem az ingek nagyon jól állnak a nagy melleken,és ami a legjobb,hogy ki sem kell gombolkozni,mégis gyönyörű a dekoltázs!

Ha vékony a derekad,valami öves egyberuhát választanék,ami semmiképp sem kivágott,és minimum combközépig ér.Nyugodtan viselj bézs,barack színeket egy-egy rózsaszínes,vagy fekete övvel.Lenge ruhát is csak övvel ajánlanék,mivel a lengeség sajnos nagyobbnak látszat,viszont az öv kiemeli a vékony derekad!

Egyébként szerintem nagyon szép a homokóra alkat!

17L

2015. aug. 1. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. aug. 1. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! :) Hasznosítani fogom a tanácsaitokat. Még várom az ötleteket, ha vannak.
2015. aug. 1. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyi felesleged van a hasadon meg combodon? Ha nem olyan sok akkor simán vehetsz fel olyan farmernadrágot is, ami most divat, hogy hosszított derekú, mert a hasat lefogja.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 1. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a linkeket. :) A combom szerintem nem annyira vészes, a hasam meg kb mint ezen a képen a szőke lányé:

[link]

2015. aug. 1. 22:06
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Mi a kereszt neved? :D

2015. aug. 2. 00:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez most miért fontos utolsó? Nem hiszem, hogy ez segítene eldönteni, hogy milyen ruhák állnának jól.
2015. aug. 2. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem simán felvehetsz olyan farmert, amit említettem persze abból is meg kell találni a neked valót ha egyébként fazonra tetszik. :)
2015. aug. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!