Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakra hordhatok szoknyát?

Ilyen alakra hordhatok szoknyát?

Figyelt kérdés

Átlag magasságú vagyok (170cm), se nem sovány, se nem husi (55kg), csak a mellem nagy (70D). Hosszú lábaim vannak.

Gondolkodom rajta, hogy szívesen vennék fel szoknyát, de valahogy soknak érzem magam benne. Vagy a nagyon alacsony lányokon mutat jól, vagy a magas modell alkatúakon.

Akármit próbálok, mindenben esetlennek érzem magam.

Pedig olyan szépnek látom a szoknyákat, egyberuhákat.

2015. máj. 9. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan vedd fel, ha akarod.
2015. máj. 9. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy hordhatsz. Minden alakra passzol valamilyen. Habár sejtem hogy neked a lefelé bővülő, esetleg fodrosak lesznek jók. Semmiképp nem a test vonalát követő darabok.
2015. máj. 9. 22:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy úgy érzem, még az egyberuhák sem mutatnak rajtam :(
2015. máj. 9. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Sztem meretekböl önmagaban nem lehet nagy tanacsokat adni. Ha pl. vastagabb a labad, akkor hosszu, a labbol sokat eltakaro szoknyat javasolnek. Ha a csipöd nagyon sovany, ott lehet bövebb a szoknya, ha valamivel szelesebb, inkabb szükebb legyen csipötajekon...stb.

Nagy melleknel alt. szelesebb a csipö, de en nem ertem, miert ne lehetne emiatt szoknyat hordani? Mar bocs, de a testalkat minden ruhaban meglatszik, aki pl. köver az semmivel Sem tudja teljesen eltakarni, valamit meg muszaj felvenni...

Ha bizonytalan vagy, miert nem probalsz ki többfelet?

2015. máj. 9. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Természetesen, szerintem nyugodtan hordj, a leírás alapján el tudom képzelni, hogy állhatnak rajtad a szoknyák/egyberuhák. Semmi baj nincs az alakoddal/alkatoddal, láttam már lefelé bővülő, kicsit alul fodrozott szoknyákat más, hasonló alkatú lányokon ilyesmi szoknyákat és nagyon jól áll még a molettebb egyedeknek is, csak meg kell találni az egyéniségedhez passzoló ruhákat, amelyeket kiegészítőkkel is remekül fel lehet dobni. De az a legfontosabb, hogy te érezd magad jól benne. :) Ha ez megvan, akkor szerintem már nem lesz gond a hasonló ruhadarabokkal. :)
2015. máj. 10. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
a leírás alapján hordhatsz, biztos jól áll, de ha nem érzed magad jól benne, akkor ne erőltesd szerintem ..
2015. máj. 10. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az átlagtól magasabb vagy, és hordd azt, ami jól esik!
2015. máj. 10. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hordhatsz. Én 172 cm vagyok, és duci, azonban imádok szoknyában járni. Mármint, térdig érőben, mert a combom egy kicsit vastag. :( De ha tényleg rosszul érzed magad benne, akkor nem kell hordani. Nálam is van olyan ruha, ami gyönyörű, mások szerint jól áll rajtam, de én nem érzem jól magam benne. :/
2015. máj. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!