Fiúk! Titeket ez taszít vagy vonzz a barátnőtökön?
Szóval,arra gondolok,hogy pl amikor sétálni mentek,vagy moziba,vagy kávézóba csak úgy,és a barátnőtök kihívóan öltözködik,és esetleg megnézik az utcán,az zavar titeket,vagy inkább jól esik,hogy milyen jól néz ki a barátnőtök?Vagy esetleg direkt nem vesz egy póló alá melltartót? És mit szóltok ahhoz,ha máson láttok ilyen ruhákat,aki ugyanúgy a párjával sétál?
Ilyesmi ruhákra gondolok.Pl: [link]
Ha olyan olcsó lennék,nem azzal a pasival sétálnék így,aki már több éve a párom,de ti tudjátok!
Ja,igen,és tudom,hogy IQ kell a kávézó szabályainak megtartásához,de egy szóval nem írtam,hogy kint lenne bármim is a ruhákból,ami feltűnő lenne.
Lehet hogy neki ez jön be.
A többség felismeri a k.rvás ruhákat:)
Ha elmondjátok,hogy ezekből a ruhákból,amit linkeltem,miről süt le,hogy "olcsó vagyok",akkor azt megköszönöm.
[link] --->Na erre a ruhára már mondhatnátok,hogy sok,mert ez nekem is sok.Ebben nem mernék kimenni az utcára.
Egyébként itt nem arra gondoltam,hogy pl bugyi nélkül megyek ki utcára,vagy éppen francia bugyit veszek rövidnadrág helyett,mert a mai tizenévesek 90%-a ezt teszi (Tisztelet a kivétel,10 %-nak :) ),hanem arra gondolok,hogy stílusos,divatos,egyedi ruhákat vesz fel az ember,ami nem hétköznapi,nem tucat.
és a kávézó a nagy alkalom?
amúgy szerintem is közönséges, nem tetszik. az én barátnőm úgy dögös, hogy nem lóg ki semmije.
,,Izmos'' fiúknál is aki nagyon kirakja hogy milyen (tehát 1 számmal kisebb cuccokat vesz hogy jobban feszüljön) arról sem egy normális férfi jut eszedbe.
Aki szép az egy mackóban is szép, aki meg csak k.rvásan az hát...
Azért a kávézó nem egy hétköznapi sulis/dolgozós nap szerintem,de lehet,hogy csak én kerítek neki feneket:)
És igen,aki szép,az mackóban is szép,ezt aláírom,de ha ugyanezt a kérdést írtam volna ki,mackóruhás kérdésként,akkor meg olyan embernek állítottak volna be,aki nem ad magára :D De mindegy,csak kíváncsi voltam,azért nem azt mondom,hogy ribisen öltözködöm,csak néha jó felkelteni az emberek figyelmét,hogy ne aludjanak el az utcán sétálva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!