Fiúk tetszik nektek ez a ruha? Bejönne a barátnötökön ha megjelenne benne egy discoba?
Ezen a lányon jól áll, szexi, el tudom képzelni discoban is. Ha ez nem a sarki kocsma, hanem valami nívósabb hely, akkor tökéletes.
Ugyanakkor a ruha még nem minden, a stílus az fontosabb, és a ruha ezt meghatározhatja. Hogy mire gondolok?
Néhány dolog:
- Pántnélküli felső. Ha a felső kicsit laza, és/vagy pici a cici, akkor folyton le akar csúszni tánc közben. Ha buli közben húzogatod percenként felfele, az gáz, ha kilóg a cucc, az meg még inkább. Láttam már ilyet. Erre érdemes figyelni.
- A szoknya szűk szabásúnak tűnik, ezzel a fazonnal széles csípőn nem mutat túl jól, illetve ha szeretsz hip-hop-ot táncolni, akkor storno, terpesz, guggolás ebben tiltólistás. Csak a "plázacicás topogás" fér bele, és nagyon kis tánclépések. Ha azzal elvagy, akkor OK, én ismerek olyat, aki erre képtelen lenne, és neki garantált lenne a villantásos figura. Ha előfordul, hogy "picit" sokat iszol, akkor sem tökéletes, mert akkor nem tudod kontrollálni, hogy az előbb felsoroltak ne forduljanak elő, és az megint a gáz kategóriába esik.
Szóval ha karcsú vagy, legalább közepes cicikkel, nem akarsz akrobatikázni a parketten, és egy trendibb helyre mész, akkor tökéletes választás. :)
34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!