Fiúk! Titeket ez taszít vagy vonzz a barátnőtökön?
Szóval,arra gondolok,hogy pl amikor sétálni mentek,vagy moziba,vagy kávézóba csak úgy,és a barátnőtök kihívóan öltözködik,és esetleg megnézik az utcán,az zavar titeket,vagy inkább jól esik,hogy milyen jól néz ki a barátnőtök?Vagy esetleg direkt nem vesz egy póló alá melltartót? És mit szóltok ahhoz,ha máson láttok ilyen ruhákat,aki ugyanúgy a párjával sétál?
Ilyesmi ruhákra gondolok.Pl: [link]
Igazából engem ez kifejezetten izgat, én szoktam is tőle kérni, hogy kihívóan öltözzön, az meg szinte alap, hogy szoknyát csak bugyi nélkül visel.
A legjobb, hogy bejön neki is, bár a vége mindig az, hogy nyílt terepen szexelünk.
Első:akkor nem csak én vagyok ilyen csaj :D
Második:Szerintem mindenki maga dönti el,hogy miben megy egy egyszerű kávézóba!Nem foglak lepontozni,mert ez a te véleményed,és az is számít:) Azért a kérdésre is válaszolhatnál:)
3# azért vannak bizonyos öltözködési szabályok... Bár, ehhez IQ kell, tudom.
Én egyébként még nem láttam utcán ennyire közönséges ruhát.
Egyébként neked kicsi a farkad vagy valami más defekted/önbecsülési problémád van és ezzel kompenzálsz?
Mert nagyon úgy tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!