Ha egy fiatal lány hord térdfixet az nem ciki?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok2015. júl. 30. 22:48
2/9 anonim válasza:
Hát kicsit ribizlis, de ha jól válogatod össze a ruhákat kihozhatsz belőle egy nagyon elegáns összhatást is. Én főleg a fekete színt ajánlom, sötétebb színű zárt magassarkúval meg sima térd fölé erő fekete szoknyával, az se baj ha kilátszik a térded, nagyon stílusos tud lenni.
3/9 anonim válasza:
sztem sexy így férfi szemmel:D aki meg mást mond irigy vagy nem jól áll neki :DD
5/9 anonim válasza:
Hmm, akkor ezzel nem vagyok egyedül.. Én is elkezdem hordani :) csak nekem nem térdfixem van, hanem harisnya
6/9 anonim válasza:
Ha normálisan öltözöl hozzá, akkor jól néz ki, schoolgirl stílusnak hívják. Így nem lotyós. De a tapasztalatom szerint a legkevésbé sem találjak ezt el abban az országban. Láttam olyanokat... És persze maga a stílus sem áll jól mindenkinek.
7/9 anonim válasza:
Ha olyan mint az animés lányoké, akkor nagyon is szexy :D
8/9 anonim válasza:
Nem ciki, nekem is van, de nem úgy hordom, ahogy itt írták... Hanem alkalmi hosszúnadrághoz és alkalmi cipőhöz, amit mezítláb nem veszek fel, a zokni hülyén néz ki, a harisnya meg minek.
9/9 anonim válasza:
Nem ciki! Én is hordok térdfixet! 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!