Tothzozo kérdése:
Lányok/fiúk volt már olyan hogy bugyi-melltartó/alsónadrág nélkül menetek valahova?
Figyelt kérdés
hogy jött az ötlet rajtad kivűl tudta valaki milyen érzés volt?2015. júl. 30. 12:15
11/14 anonim válasza:
Látom az állandó melltartó viselés az eszedet is elszorította ;)
Sose értettem, hogy miért is kéne hordanom mindig melltartót. Mert jaj igénytelenség. Az az igénytelenség, ha nem fürdök és büdös vagyok. Egy értelmező szótár nem ártana.
12/14 anonim válasza:
A melltartót nem a fejemen hordom, így nehezen szoríthatná el az agyam vérkeringését. A saját véleményemet írtam le. Nyilván nem egyezik az értékrendünk. Itthonra és futáshoz én is sportmelltartót, topot hordok, de csak olyat, amiben van betét, ami eltakarja a mellbimbómat, ugyanis szerintem ez mindenkinek a magánügye, tehát nem tartozik senki másra az enyém (kivéve a páromat), és én sem vagyok kíváncsi senkiére.
13/14 anonim válasza:
velem előszokott fordulni,hogy nem veszek fel melltartót,főleg ha meleg van.Szerintem ez nem kínos!
14/14 anonim válasza:
igen, volt, meg van is mikor nem veszem fel egyiket sem ha elmegyek valahova :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!