Mi a véleményetek ezekről az összeállításokról?
Ha te akkora ROCKER vagy, akkor legalább tanuld már meg leírni rendesen. Nem rokker zenét, hanem rock zenét. A rock zene nem az artic monkey-ból áll édesem. Remélem nem is azért hallgatsz Nirvanát, mert ez annyira felkapott lett mostanság a tumblr szökevényeknek (ha egyáltalán hallgatsz).
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Semmi extra. Egyszerû darabok, sötét színekbôl. Az a véleményem róla, hogy átlagos. Nem unalmas, átlagos.
az első nem rossz. bár az a sapka nekem nem illik bele. szerintem itt nem olyan jó ötlet ezt a két stílust keverni. a kabátból is láttam szebbet, de maga a koncepció nem rossz. fekete bakanccsal nekem kevésbé lenne erőltetett.
a második és a harmadik szerintem is átlagos. főleg hogy manapság ezek a cuccok divatosak (bőrszoknya, bakancs, idétlen feliratos póló stb). szóval nagyon sok nem rocker hord ilyeneket.
az utolsó viszont kifejezetten taszító számomra. az a nadrág igénytelen, az ing arcoskodós, olyan műanyag nyakláncom óvodában volt utoljára.
ja amúgy képek és nem számozás alapján haladtam sorba, de szerintem érthető. :)
amúgy nem értem, a rockerek miért vannak olyan nagyra magukkal. mintha mindig bizonygatni akarnák a felsőbbrendűségüket, pedig a többség ott is azon a szinten van, mint a diszkós fiatalok.
kár hogy divat Nirvana-t hallgatni, meg Nirvanas pólót hordani. pont hogy a Nirvana szellemisége éppen az ellenkezőjét vallotta ennek a viselkedésnek. :D
amúgy én is hallgatok sok metál zenét, bár nem az ilyen ismerteket, amit a sok rockernek beöltözött fiatal hallgat. öltözködésemben elég egyszerű vagyok, meg inkább csinos. nem értem minek követni ezt a rocker divatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!