Milyen cipőt vegyek?
Gratulálok...
Miért érdekel téged,hogy mit gondolnak az emberek?? Én mindig azért vettem jobb minőségű cipőt,hogy tartsa a lábam. Soha nem érdekelt,hogy menő vagy nem menő! Pedig én lány vagyok,és a lányoknál állítólag ez még fontosabb...
Amúgy ami egyértelmű státusz szimbólum,azaz neked tökéletes lenne: Nike AirMax(lehetőleg legyen benne valami feltűnő szín/piros,neonzöld,lila...)
New Balance is elég menő
Vans cipőket általában tavaszra hordják,az is menő,főleg a feltűnő mintás
De ha már menőségről van szó,akkor ott van a Converse szintén tavaszra,azt is mindenki menőnek tartja!
OFF:Remélem veszel magadnak egy újabb cipőt 30ezerért,amit menőnek gondolnak a haverok.Semmi baj,ha az ember és állatok éheznek az utcán.... Jó szar lett a világ...
Nagyon igazad van az ehezes 30ezer forinton mulik .nem azon hogy a kormany tobb milliardot rakhat sebbre vagy amerika felszamolhatna az ehi seget de neki haborukbol all a gazdasagi piaca ha nem lenne haboru amerika csodba menne. Ja es meg ott vannak a bevandorlok had ne sajnaljam mar oket a napi 5000 forintjukkal (es mondd meg te nagyon intelligens emberi leny ha ezek menekultek akkor miert csak katona erett ferfiak jonnek 70%ba?!)ja es a c!ganyok akik mercivel jarnak oh szegenyek adjunk segelyt nekik
U.I.:ÁFA 27% PEACE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!