Szerintetek milyen cipőt vegyek nike air max vagy air force?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 20:53
1/15 anonim válasza:
Amilyet a többi ,,divatos'' hülye hord mert akkor leszel csak ,,menő'':)
2/15 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék olyat venni mert szerintem attól menő valaki ha meg nem tetszik valami nem kell ide írni
2015. máj. 22. 21:06
3/15 anonim válasza:
Én válaszoltam:)
Úgyis olyan cuccban fogsz járni mint a többiek mert attól leszel menő.
Ha még 3-4 éve kérdezted volna még el is hittem volna hogy csak azért veszed mert megtetszik, de most pont aközül a 2 cipő közül ,,választanál'' amelyiket a legtöbb ízlésficamos tini hordja elég nagy ,,véletlen''.
Azt vedd meg ami most divatosabb mert ez számít úgyis.
5/15 anonim válasza:
Hogy szarnád össze magad te majom! a pénzeddel együtt!
6/15 A kérdező kommentje:
Kepzeld nem apuci fizeti
2015. máj. 22. 21:21
7/15 anonim válasza:
Látom elvagytok:D
Azt nehezen hiszem el hogy 18 éves kor alatt bárkinek lenne önálló keresete, akár a kérdezőnek akár annak aki lemajmozta.
Szóval szerintem ezt ne feszegessük:)
8/15 anonim válasza:
Az ilyen gyerekeknek könnyű szórni a szülők pénzét! szégyen vagy ember! Ásót adnák a kezedbe, aztán gyerünk ásni! Biztos nem tetszene. Dolgozni te majom!
9/15 A kérdező kommentje:
Ne ugassal te kutya.
2015. máj. 22. 21:32
10/15 anonim válasza:
Megnéznélek munka közbe. Mennyi idő alatt lenne meg a menő cipőid ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!