Triangl bikinit vagy Adidas Superstar cipőt vegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket válasszam?
Saját pénzből venném, ha minden jól megy és összejön annyi a nyári munka alatt, hogy megvehessem.
Mindkettőt nagyon szeretném, de valószínűleg csak az egyikre futja majd, kb. egy árban vannak. A fürdőruhát és a cipőt is ugyanannyit használnám.
2015. jún. 19. 15:31
1/9 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem tudom. Mindkettő elég tömegtermék lesz idén, azt válaszd, amelyikre nagyobb szükséged van.
2/9 anonim válasza:
Szerintem már most mindenkinek ilyenek vannak.
De ha választani kell, akkor inkább a cipő...
3/9 anonim válasza:
Miért nem veszel egy normálisabb kinézetű bikinit és egy olcsóbb, minőségi cipőt? Az Adidasok elég vacakok már. Decathlonban 4000 ft-ért is jobbat adnak. És így választanod sem kéne.
4/9 anonim válasza:
Pff, falat festessek, vagy konyhaszekrényt vegyek?
5/9 anonim válasza:
Sztem ez a cipo nagyon nyomi es idejetmult. A furdoruhat vennem meg. :)
6/9 anonim válasza:
Mind a kettôrôl sugárzik, hogy egyéniség vagy. Na húzz vissza tumblr-ra :)
7/9 anonim válasza:
úristen de tömeg már megbocsáss :D
mondjuk.. neked legalább nem a kínais bikini lenne meg
kár hogy ezt senki sem fogja tudni
én a helyedben lecserélném mindkettőt de ha muszáj választani akkor a fürdőruha
8/9 anonim válasza:
En igazan a Trinangl bikinikert sem vagyok oda, de ezt a cipot latvan batran mondom: a furdoruhat vegyed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!