Most megyek kilencedikbe, egész eddig úgy öltözködtem ahogy akartam, most miért nem akarja engedni anyám? Azt akarja, hogy ne ítéljenek el a tanárok a szélsőjobbos öltözködés miatt?
Eddig bakancsban jártam, terepszínű nadrágban, és valamiféle pólóban vagy, katonai ingben/zubbonyban.
Felajánlottam neki, hogy hordok fekete nadrágot, katonai inggel.
De, ő azt akarja, hogy katonai ruhát ne hordjak fél évig, utána nem érdekli.
Mi értelme ennek a fél éves dolognak?
Tudom, hogy a bemutatkozás a lényeg, de ha van egy zsidó tanár, és elkezdek megint úgy öltözködni, biztos pikkelni fog rám...
Neki az a jó, ha farmert hordok, Magyarországos övcsattal, bakanccsal, és sima fekete pólóval...De, én ezt a farmert nagyon nem szeretem.
Nem érdekel annyira az öltözködés, de ki akarok tűnni a modern buzeráns tömegből, nem akarok beolvadni.
"Nem is olvaslak tovább. Te annyira buta vagy, hogy az már fáj nekem."
Engem nem is tudsz tovább olvasni.
Sugárzik az értelem a légteredből.
"sokkal részletesebben tudom a dolgokat"
Ó kapitány,kapitányom...
Te ezeket komolyan gondolod?
A másik meg:
Ki akarsz tűnni a tömegből,mert te "egyedi" vagy és ezért felveszel egy stílust,amit kismillióan "képviselnek"...oké...
Most ne azzal törődjünk hogy kérdező stílusa mit képvisel. A lényeg az, hogy a középiskola az életből csak egy kis részt mutat. "Kicsi" vagy még, és nincs tapasztalatod. Az életben számít az, hogy mit viselsz, hogy tartod a hátad, milyen az arckifejezésed, és mi jön ki a szádon. Az egész életnek be kell hódolni. Ha már most ilyen akaratos vagy, hogy fogsz munkát találni? Majd mész egy bárba sört csapolni, vagy a pénztár mögé, ahonnan a vásárló is menekülne tőled? Megteheted, ha ez neked elég. Nem fognak komolyan venni, lenéznek, kirekesztenek... nem a baráti társaságból, a társadalomból.
Talán Édesanyádnak kicsit több tapasztalata van, és látja, hogy mi az ami neked jó lesz. Talán egy kis tiszteletet kellene mutatnod iránta és mások iránt, illetve nyitott szemmel járnod. Van amit érdemes falakon belül tartani, mint pl. a stílusod.
Ezek az outfitek a Military stílust képviselik. Ez lehet neked és anyukádnak egy kompromisszum, ha mindenki elfogadja. Viszont ezekből is heti egy elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!