Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a rózsaszín...

Mi a véleményetek a rózsaszín keretes pilóta napszemuvegrol?

Figyelt kérdés
Nektek tetszik? Nekem nagyon keves napszemüveg ál jol,es ez az ami szerintem mindenkin jol áll valamijen szinten.egyebkent barna hajam van ezert gondoltam a rózsaszínre.az aranyszinut meghagyom a szőkéknek a feketét meg a fiúknak. Ha meglatnatok egy lányt egy ilyenben mitgondolnatok rola?
2015. júl. 17. 23:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt rózsaszínbe akkor amikor az volt a menő.Nem gondolok semmit arról,akin ilyen van. :) Csupán azt,hogy biztos tettszik neki.Inkább pilóta,mint a gagyi geek.
2015. júl. 17. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
valamiJJJEN? anyám..
2015. júl. 18. 10:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A pilóta nem áll jól mindenkinek, kedves kérdező, én speciel úgy nézek ki benne, mint egy légy. Nem gondolok semmit arról, akinek rózsaszín van, de én pilótaszemcsit nem nagyon vennék fel, még akkor sem, ha jól állna, szerintem a fiúkon jobban mutat.
2015. júl. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!