Szerintetek a pasztel rozsaszin ruhak szepek?
Figyelt kérdés
Olyan szep pasztel pink ruhak vannak, de felveve olyan, mintha hagyult lenne a szinuk.2015. jún. 12. 08:58
1/11 anonim válasza:
Sose tetszett a pasztell, szóval nekem nem jön be.
2/11 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek. Nekem nagyon tetszenek. Én nem érzem úgy, hogy olyan hatást keltenének mint ha már rég nem a fénykorukat élnék a ruhák.
4/11 anonim válasza:
Mi az hogy hagyult?
Amúgy nekem nagyon tetszenek a pasztell színű ruhák.
5/11 anonim válasza:
Ezt a hagyultat én sem tudom értelmezni..
De nekem nagyon tetszenek.
6/11 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy önmagában egy ruha tök semmi. Minden azon múlik, hogy ki viseli és hogy áll neki. Ami az egyiken tök jól mutat, a másikon már lehet bénán néz ki. :D
8/11 anonim válasza:
A magyarázatot sajnos én sem értem.
A kérdésre válaszolva: igen, szerintem szépek, de persze függ a fazontól is, és attól, hogy ki viseli. És vigyázni kell velük, mert könnyen lehet, hogy némelyik túl királylányos, ami azért egy bizonyos kor fölött már semmiképp nem szerencsés :)
9/11 anonim válasza:
Szerintem egy szép púderszínű ruha egyáltalán nem tűnik fakultnak.
Az más kérdés, hogy a babásan pasztelles meg fagyiszínű ruhák sztem nagyon kislányosak és olcsó hatást keltenek, ha nincs meg hozza a viselőjének egy tipikus kislányos bája.
10/11 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek. Nekem a pasztel rózsaszín, púder, barack színek a kedvenceim, ruhában is nagyon szeretem őket. Szerintem nem unalmasak vagy fakultak, hanem olyan bájosak, letisztultak, elegánsak. Szívesen hordok is ilyesmit, nagyon sötét barna (de még nem fekete) hajam van és szerintem ezzel jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!