Mi a véleményetek? B. zis lehet a rózsaszin ing, bordó nyakkendő, szürke öltönyhöz? Vagy elegáns?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nagyon keves ferfi van aki ugy tud rozsaszint viselni hogy nem tunik tole homonak, szerintem tudnal rola ha ezek koze a ferfiak koze tartoznal.
2/8 anonim válasza:
a sötétkék színt jobban ajánlom.
3/8 anonim válasza:
Igyekszem divatosan öltözni, de férfiként nem vagyok hajlandó rózsaszínt felvenni. Tetszik a szin csak nem hordom. Nem vagyok az a csőlátású pali aki csak fekete-szürke esetleg barnát vesz föl, de rózsaszínüt soha.
4/8 anonim válasza:
szerintem a rózsaszín borzalmasan mutat minden férfin.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sem kell erőltetni a rózsaszínt férfiakra, legalábbis ha el akarod kerülni a melegség látszatát. De ha ettől eltekintek, akkor se passzol a szürke öltönnyel kevés kivételtől eltekintve. De nem írtad, mi milyen árnyalatú.
Mondjuk nem írtad azt se, milyen alkalomra. Ha a partneredhez öltözöl, az más téma. Vagy egy esküvőre még belefér, de egy üzleti megbeszélésre lehet jobb lenne mást választani.
6/8 anonim válasza:
Szerintem egyes férfiaknak hihetetlenül jól tud állni, főleg szürke öltönnyel. Feketével nekem egyáltalán nem tetszik, de szerintem szürkével borzasztó jól néz ki. Persze nem az ilyen pink rózsaszínre gondolok, hanem az ilyen világos, pasztelles, púderrózsaszínre. Viszont vigyázni kell vele mert egy lágyabb vonású vagy kissé feminin férfin ellenkező hatást is kiválthat.
7/8 anonim válasza:
Ha nincs mellé ecset frizurád, akkor van rá esély hogy jól álljon.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1.) Az ing halvány lágy rószaszín, anyagágában apró kockás (tehát nem sima vászon)2.) Az öltöny színe a nyárhoz igazodik. Halvány szürke, nagyon enyhe galamb szürke keveréke. 3.) A karakterem, enyhén mediterrán, kreolos bőr. (nem c.), sötét barna haj, szemek. 4.) üzleti alkalomra én sem venném fel. Inkébb könnyed nyári alkalmakra, szabadtéri estéjek.
2015. máj. 20. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!