Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek hogy tetszik a pasztel...

Nektek hogy tetszik a pasztel rózsaszín haj?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

és az, hogy tetszik ha ilyen vegyes színű?

[link]

én az utolsó képen látható hajat szeretnék csináltatni magamnak, csak félek, hogy kinevetnének, vagy hülyének/primitívnek néznének miatta,,, az elmúlt időben nagyon megtetszett az ilyen haj :)

#haj #Pink #rózsaszín #pastel pink #pastel pink haj #pastel pink hair
2013. szept. 22. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha fiatalabb lennék 3 évvel, én is ilyenre festetném. De szerintem csak porcelán bőrrel megy jól, azon a feka csajon gusztustalanul néz ki!
2013. szept. 22. 13:16
 2/8 A kérdező kommentje:
.-. az én rokonságomban is van "feka" ember viszont az én bőrszínem ilyen színű (alapozó meg minden nélkül) : [link] ezzel a színnel is undorító lenne? :/
2013. szept. 22. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát..szerintem ez csak porcelán bőrrel mutat jól, a sötét bőrű csajon tényleg gáz:s

Amúgy nekem tetszik, de inkább úgy, ha mondjuk egy része rózsaszín, vagy csíkok benne:D

2013. szept. 22. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Végülis ezek még elmennek:

[link]

[link]

[link]

De a fehér bőr-pink hajat semmi nem veri:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 22. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
na végre itt a színem: [link] am köszi, hogy linkeltél mert most megtaláltam :)
2013. szept. 22. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen színed van, még jól is állhat, csak arra vigyázz, h egyenletes legyen a bőröd, radírozz minden nap!
2013. szept. 22. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem világosabb bőrrel sokkal szebb.
2013. szept. 22. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is világos bőrön csak az igazán szép, ráadásul rengeteg törődést, újraszínezést igényel hogy jól nézzen ki. Pl az első linked már hajlik az igénytelen kategóriába (de ez csak az én véleményem).
2013. szept. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!