Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevezetnétek a tornadresszt a...

Bevezetnétek a tornadresszt a fiúknak is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

A tornadressz lányokon szerintem is b@romi szexis! Ezt mi pasik tudjuk jobban megítélni :P Ha megfelelő a méret, akkor nem dörzsöl ki. Szvsz kényelmes is, legalábbis amit néhány RSG-s csaj miatt fel kellett egyszer vennem :D

Azonkívül egy bikini még kevesebbet is takar, egyrészes fürdőruha pedig vizesen ugyanúgy testre simul. szóval nem kéne ekkora feneket keríteni neki.

P3rv3rkedni jó benne, de kötelezővé nem tenném. Ha már szemet szemért akkor inkább a pasis tornász cucc.

Amúgy pedig nem az a buz1, aki feszülős cuccokat hord, hanem aki nem arra gerjed, amire normális.

2010. máj. 22. 21:45
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem egy csaj dresszben igenis szexis, legalábbis nekem nagyon bejönnek a tornaruhás lányok.

Nekem is van fényes dresszem fiú létemre, egyszer nagy hidegben jól jött az anyaga miatt, mint alsóruha - nem izzadtam bele, nem lett csatakos, mint egy pamut atléta és ing, nyet megfázás. Nem látszott, alaposan eltakartam.

Meleg: olyan ember, aki a vele azonos neműeket kedveli.

Szerintem aki kicsit extrémebb ruhát vesz fel saját maga vagy ellenkező nemű párja szórakoztatására, az nem meleg, hanem fetisiszta.

2010. jún. 3. 21:37
 23/25 anonim ***** válasza:
37%
Aki szeretné hordani a tornadresszt, az hordja akár fiú akár lány.
2011. júl. 2. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Egyetértek, szerintem is egy csaj dresszben igenis szexis, nekem legalábbis nagyon bejönnek a tornadresszes lányok (főleg a fényes változat).

Fiú létemre nekem is van több fényes dresszem (nem vagyok homár, családapa vagyok), futáskor mindig ezt használom aláöltözetnek, különösen nagy hidegben, amikor rendkívül jól jön az anyaga miatt - nem izzadok bele, nem vagyok csatakos, mint egy pamut atléta és póló esetén,és a felső futópóló nem dörzsöli ki a mellkasomat. Mellesleg korábbi hozzászólóval egyetértve, nem is fáztam meg egyszer sem. Természetesen soha nem látszik, mert mindig aláöltözetnek használom. Egyébként a Margit szigeten futok ,rengeteg más futó, és soha senki nem vesz belőle észre semmit.

2012. szept. 17. 17:58
 25/25 anonim válasza:
76%
Igen
2012. szept. 24. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!