Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevezetnétek a tornadresszt a...

Bevezetnétek a tornadresszt a fiúknak is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
Buta liba -.-
2010. márc. 5. 16:13
 12/25 anonim ***** válasza:
nekünk általános iskola 4. osztályig kellett tornadesszben tesiznünk, de én gyűlöltem, úgy éreztem mindig mintha mesztelen lennék, hogy annyira hozzámtapadt, meg kilógott a bugyi, úgyhogy én mindig fölvettem egy hosszú fehér pólót rá :D csak én tesiztem úgy, ezért nagyon utáltak a tesitanárok, de nem érdekelt, én úgy jobban éreztem, hogy nem csak egy dressz volt rajtam :)
2010. márc. 5. 17:53
 13/25 anonim ***** válasza:
5%
Pontosan ezért tartunk ott, hogy a lányok a tornacipőt és a farmert tartják nőiesnek. Nohát.
2010. márc. 5. 19:39
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kell ilyet hordani, soha nem is kellet. 1x volt rajtam de megutáltam 1 alkalom után is :D. Még alsóban 1ik csaj abban tesizett olyan vékony volt a csaj,h kilátszott a dreszbőla bordája és undorító volt és nem sexis. A dressz az nem sexis az tuti és még kényelmetlen is.
2010. márc. 6. 17:49
 15/25 anonim ***** válasza:
A lányok szerint a lányokon nem szexis a dressz míg a ffiak szerint szexis... Lányok, ti kinek akartok tetszeni tul.képp??...
2010. márc. 6. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Természetesen nekünk, fiúknak. De egyrészt ezt az életük árán se vallanák be, és még csak nem is hazudnak, mert sokan tényleg azt hiszik, hogy "maguknak", vagy "csak úgy".
2010. márc. 7. 13:09
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát a tornadressz elég bizarr lenne fiúknak....

A hagyományos egyenöltözet visszavezetése viszont fontos lenne.Ha a lányoknak mondjuk a tornadressz akkor fiúknak fehér atléta, tornanadrág.

2010. márc. 15. 20:37
 18/25 anonim ***** válasza:

A dressz az elasztikus, testre simuló anyaga miatt gyorsan elvezeti az izzadtságot, míg a póló csatakos marad. Ez mindenképpen előnye. SZVSZ elsősorban ezért találták ki. Persze az RSG esetén a látványnak is fontos szerepe van.

Persze a túl vékony vagy túl kövért testalkat ellene szólhat.

2010. márc. 19. 19:27
 19/25 anonim válasza:
59%
Én igen is bevezetném a tornadressz fiúknak is, én imádom és ha tehetem csak tornadresszben vagyok pasi létemre még eddig kényelmessebb rucival nem találkoztam.
2010. máj. 3. 14:42
 20/25 anonim ***** válasza:
14:42 Te biztos b*zi vagy.
2010. máj. 3. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!