Bevezetnétek a tornadresszt a fiúknak is?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:04
12/25 anonim válasza:
nekünk általános iskola 4. osztályig kellett tornadesszben tesiznünk, de én gyűlöltem, úgy éreztem mindig mintha mesztelen lennék, hogy annyira hozzámtapadt, meg kilógott a bugyi, úgyhogy én mindig fölvettem egy hosszú fehér pólót rá :D csak én tesiztem úgy, ezért nagyon utáltak a tesitanárok, de nem érdekelt, én úgy jobban éreztem, hogy nem csak egy dressz volt rajtam :)
13/25 anonim válasza:
Pontosan ezért tartunk ott, hogy a lányok a tornacipőt és a farmert tartják nőiesnek. Nohát.
14/25 anonim válasza:
Nekünk nem kell ilyet hordani, soha nem is kellet. 1x volt rajtam de megutáltam 1 alkalom után is :D. Még alsóban 1ik csaj abban tesizett olyan vékony volt a csaj,h kilátszott a dreszbőla bordája és undorító volt és nem sexis. A dressz az nem sexis az tuti és még kényelmetlen is.
15/25 anonim válasza:
A lányok szerint a lányokon nem szexis a dressz míg a ffiak szerint szexis... Lányok, ti kinek akartok tetszeni tul.képp??...
16/25 anonim válasza:
Természetesen nekünk, fiúknak. De egyrészt ezt az életük árán se vallanák be, és még csak nem is hazudnak, mert sokan tényleg azt hiszik, hogy "maguknak", vagy "csak úgy".
17/25 anonim válasza:
Hát a tornadressz elég bizarr lenne fiúknak....
A hagyományos egyenöltözet visszavezetése viszont fontos lenne.Ha a lányoknak mondjuk a tornadressz akkor fiúknak fehér atléta, tornanadrág.
18/25 anonim válasza:
A dressz az elasztikus, testre simuló anyaga miatt gyorsan elvezeti az izzadtságot, míg a póló csatakos marad. Ez mindenképpen előnye. SZVSZ elsősorban ezért találták ki. Persze az RSG esetén a látványnak is fontos szerepe van.
Persze a túl vékony vagy túl kövért testalkat ellene szólhat.
19/25 anonim válasza:
Én igen is bevezetném a tornadressz fiúknak is, én imádom és ha tehetem csak tornadresszben vagyok pasi létemre még eddig kényelmessebb rucival nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!