Bevezetnétek a tornadresszt a fiúknak is?
Lányokon jól mutat, na de fiúkon? Csak a birkózók hordanak hasonló jellegű ruhát.
Amúgysem egészséges fiúknak, mert a nemi szervet túl szorosan fogja.
Szerintem a dressz a lányokon se szexis, és eléggé szar érzés, ahogy odatapad az ember testéhez. Engem is ezzel szivattak suliban, és én mindenki számára a laza, pamut cuccokat tenném kötelezővé sportoláshoz. Értelmetlen emberkínzás ez a tornadressz dolog, arról nem is beszélve, amikor egy lánynak megjön, és a fenekén látszik a betét vonala, alul pedig kikandikálnak a szárnyak és szegény nem tud mit tenni vele... Hát az is nagyon szexi.
Meg amikor futásnál az ember lába között kidörzsöli a széle az is k.jó érzés...
Aki kitalálta azt viszont így több, mint 10 év távlatából is lassú, fájdalmas halállal jutalmaznám...
Ha röhögni akarnék igen. (:
amugy kizárt.
lányoknak se engedném :D
"Nálunk nem divat. De hát ha a lányokat ezzel szivatják akkor a fiúk is nyugodtan felvehetnék."
nah, végülis csak a heréket tartja túl közel a testhez ami megemlei a hőmérsékletét ami eléggé káros, míg a nőknél ilyen nincs (nincs here ugyanis...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!