Melyik méretű pulcsi áll jobban? (fiú vagyok)
Figyelt kérdés
S vagy M?
Az S-es az alkaromon kicsit feszesebb többi része tökéletes, viszont az M-es a szélesebb válla miatt olyan alaktalan rajtam.
Szerintetek?
Mindenkinek megy a zöld kéz, aki normális választ ad, indoklásért pedig plusz elismerés jár.
2015. júl. 16. 22:57
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Abban igazad van, hogy ez H&M-es pulcsi, de ez a férfi részen volt, és a weblapon is srácokon volt lefotózva. Most megnéztem, és tényleg nőknél is vannak hasonlóak, de azok csak hasonlóak, nem pont ez. Amúgy szerintem fiúkon, és lányokon is egyaránt jól állnak ezek a hosszabb pulcsik.
2015. júl. 17. 19:51
12/12 anonim válasza:
szerintem egyértelműen a kisebb
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!