Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megmondod az utcán szemre egy...

Megmondod az utcán szemre egy cipőről, hogy hamis?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy Nike Roshe Run cipőt, de a bolti árat ami 28000ft túlzásnak tartom. Nem nem azért nem veszem meg mert nem futja rá, megtudnám venni csak a sznob faktorom még nem olyan fejlett. A kérdés az lenne, hogy szerintetek az átlag ember fejből vágja az összes Nike modellt, vagy elsiklik a szeme felette?

2015. júl. 16. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem túlzás az a 28ezer ha figyelembe veszed hogy 2 év garanciát kapsz és nem esik szét 3 hónap alatt mint az utánzat. Jobb utánzatok is vannak, de az is 10ezer. Nem éri meg mert tönkremegy az is hamar. A 3000 ft-os utánzat meg olyan hogy ragasztott Nike jel, a hülye is látja hogy nem igazi, főleg hogy hetek után le is válik róla a jel.
2015. júl. 16. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:

sosem lehetsz biztos abban, hogy eredeti-e a cipő, vagy sem.

nézz fel az aliexpress.com -ra és megérted :)

inkább rendelj onnan "freeshipping"

kínában állami előírás a koppintás. nappal a gyár a Nike-nak varrja a cuccokat, éjjel meg a sok-sok piacra a haza népének :)

le lehet nyugodtan pontoznia minden tudatlannak, de attól még ez az igazság :)

simán megveheted a kamut. abban se lehetsz biztos, hogy egy internetes áruház nem pont az ali-ról ad el viszont.

ja, és a minőség...

nekem középisiben kínai edzőcipőm volt, sőt, gyerekkoromban 5 évig heti 6 nap edzésre jártam, és nem nagyon volt akkoriban keretünk márkásra, mégis bírták a kiképzést az edzőcipőim. én nem aggódnék a minőség miatt, mert csak feltételezés (és ügyes marketing a nike.adidas...stb. részéről) hogy csak a drága, márkás cipő a jó.

nekem a legrosszabbat amúgy egy reebook aerobic - eredeti, hervisben vett - cipő tette a lábammal, konkrétan fájt benne a talpam, sőt, volt, h begörcsölt a lábam edzés közben.

szóval cipője és lábja vállogatja.

és... kamu, hogy valaki egy jó utánzatot egy eredetitől meg tud különböztetni. (rossz utánzatot biztos) :)

aliexpress.com oldalon keress rá a vágyott cipőre

2015. júl. 16. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző, te nagyon okos vagy... :D

Igen, kiszúrom a gagyit! És nézz utána mit jelent a sznob kifejezés!

2015. júl. 17. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha hamis?

És akkor mi van, ha nem hamis?

Nézzen ugyanolyan jól ki, tartson, azt kész.

Én nem tudom, ezek a fxszom nyugati márkák mentették ki nagyapátokat a kútból? Ezek virágoztatták fel kishazánkat? Vagy ők tették a Napot az égre? Hogy ennyire odáig meg visszáig kelljen lenni értük? És akkor mi van, ha eredeti? Arra vizesedik a bugyogótok?

Természetesen, ha kapsz olyasmit harmadáron is, akkor vedd azt. Hát nehogy már hasra kelljen vágódni, mert ilyen márka, meg olyan márka.

2015. júl. 18. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző, persze, hogy ugyan addig tart! Persze, hogy nem gáz! :D
2015. júl. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!