Milyen ruha állna jól?
Utolsó: oké, így érthető, köszi!
Szerintem nagyon szép, nekem is van egy nagyon hasonló barnában, és hasonló testalkatú vagyok, mint a kérdező (bár igaz, hogy én 22 éves vagyok). És én 14 évesen már réges-rég nem gyerekruhákat vettem, azért volt furcsa.
Én linkeltem, amire azt mondta a kérdező, hogy tetszik neki, az nagyon gyerekes? Szerintem csak egyszerű. Rengeteg dolgot veszek a h&m gyerekosztályán, mert a 158,164,170 méretben már olyasmit is árulnak, amit felnőttek is hordanak, sőt, van az ő felnőtt részlegükön is, csak sokkal-sokkal olcsóbb a gyerek.
A te linkeden levő ruha amúgy tetszik, a színe nem (de mondom, ez ízlés), viszont nem tudom elképzelni egy gyereknek. Meg gondold el, ha pl. görnyedt még a tartása, vagy feszeng a súlya, a mellei, vagy úgy általában a kamaszkor miatt. Szerintem minden lenne abban a ruhában, csak nem csinos. Olyan kell neki, amiben jól érzi magát.
Ez még csak nem is egy feltételezés, csak egy lehetőség, lehet, hogy a kérdező kész kis hölgy és imádna valami fodrosat. Az alkatához szerintem is passzolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!