Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruha állna jól?

Milyen ruha állna jól?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok, és eléggé dagadt.. :D 75 kg. Nemsokára esküvőre megyünk, már egy csomó ruhát felpróbáltam, és ami nekem tetszett, az nem állt jól. Milyen szabású ruhák állnának jól? Ha tudtok hasonló ruhákat is küldhettek. Előre is köszi! :) 14L

2015. júl. 14. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én pl. azért, mert olcsóbb, általánosabb a szabása, ami a te linkeden van, az még rajtam is borzalmasan nézne ki, mert hiába vagyok lány/nő, nem vagyok kifejezetten nőies, és szerintem röhejesen mutat, ha valaki csak felvesz egy ilyen ruhát, de nem tudja viselni. A színe meg borzalmas, de ez csak az én ízlésem megint.
2015. júl. 14. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: oké, így érthető, köszi!

Szerintem nagyon szép, nekem is van egy nagyon hasonló barnában, és hasonló testalkatú vagyok, mint a kérdező (bár igaz, hogy én 22 éves vagyok). És én 14 évesen már réges-rég nem gyerekruhákat vettem, azért volt furcsa.

2015. júl. 14. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Én linkeltem, amire azt mondta a kérdező, hogy tetszik neki, az nagyon gyerekes? Szerintem csak egyszerű. Rengeteg dolgot veszek a h&m gyerekosztályán, mert a 158,164,170 méretben már olyasmit is árulnak, amit felnőttek is hordanak, sőt, van az ő felnőtt részlegükön is, csak sokkal-sokkal olcsóbb a gyerek.

A te linkeden levő ruha amúgy tetszik, a színe nem (de mondom, ez ízlés), viszont nem tudom elképzelni egy gyereknek. Meg gondold el, ha pl. görnyedt még a tartása, vagy feszeng a súlya, a mellei, vagy úgy általában a kamaszkor miatt. Szerintem minden lenne abban a ruhában, csak nem csinos. Olyan kell neki, amiben jól érzi magát.

Ez még csak nem is egy feltételezés, csak egy lehetőség, lehet, hogy a kérdező kész kis hölgy és imádna valami fodrosat. Az alkatához szerintem is passzolna.

2015. júl. 14. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy gyereknek neveztem egy 14 évest, kamaszt akartam írni, de a gyerekruha, gyerekosztály miatt ez a szó maradt meg bennem. Bocsánat.
2015. júl. 14. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Jajj, nem, nem, nem! Félreértesz! Egyáltalán nem tartom gyerekesnek azokat a ruhákat sem, és egyetértek, valószínűleg sokkal jobban illenek egy 14 éveshez. Én konkrétan arra gondoltam, hogy szerintem 165 cm 75 kilósan a legnagyobb gyerekméret sem lenne jó rá (Elnézést, kedves kérdező, egyáltalán nem bántásból mondom, inkább tapasztalatból, rám sem volt jó 14 évesen). Bár ha bemegy az üzletbe, ott felpróbálhatja, elképzelhető, hogy mégis jó. Én nagyon drukkolok, hogy sikerüljön valami szép ruhát találni! :)
2015. júl. 15. 01:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor már én is értelek. :) A magasságához passzoló szerintem sem lenne jó rá (inkább biztosan), de a 170-es talán igen. Ott van közvetlenül alatta a mérettáblázat, azt meg kell nézni és lemérni a hordott ruhákat, talán érdemes lett volna ezt nyomatékosan megemlíteni...
2015. júl. 15. 02:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D Az a kék 'gyerekruha' nekem nagyon megtetszett, és úgy néz ki, hogy a 170-es jó lesz. :) De az a fodros is szép, de nekem tényleg nem állna valami jól.. :D
2015. júl. 15. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Szuper, nagyon örülök, és tényleg, egyáltalán nem akartalak megbántani, remélem, nem vetted úgy!
2015. júl. 15. 20:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem vettem bántásként, és még egyszer köszönöm! :)
2015. júl. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!