Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen peplum ruha hogy...

Paristogo kérdése:

Egy ilyen peplum ruha hogy állna teltebb lányokon?

Figyelt kérdés
[link] a derekam vékony de a combjaim és a fnekem nagyobb. Egyáltalán ne állna jól ez vagy hasonló ruha?

2015. jan. 9. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Hát szerintem pont a képen lévő modellnek nem áll jól, túl vékonyak a lábai hozzá. A teltebb combokon sokkal szebben mutat egy ilyen mini szerintem. Szóval hajrá, vedd fel bátran, tuti csini leszel benne! :)

23/f

2015. jan. 9. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mekkora a melled. Mert ha nem nagy, akkor ez csak még jobban kihangsúlyozza hogy a csípőd szélesebb.
2015. jan. 10. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez a fazon igazán senkinek sem áll jól, csak még nagyobbnak tűnik benne.
2015. jan. 10. 01:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is vékony a derekam, de széles a csípőm és vastagabbak a combjaim (165/54 kiló vagyok, szóval nem kövér), de nekem nem tetszett magamon :/
2015. jan. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!