Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok (15-18) nektek tetszene...

Lányok (15-18) nektek tetszenek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) 17 éves vagyok és igazából suliba is mindig ingben vagy pólóingben járok, szeretek elegánsan öltözködni, adok magamra, minden nap mosok hajat, nem megyek soha ki a házból belőtt haj nélkül, parfümöt is használok szóval nem mondható, hogy elhanyagolnám magam. Lányok 15 és 18 év között, nektek bejönnek az ilyen fiúk? (184cm magas és 84 kiló vagyok)

2015. júl. 13. 22:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy a tükör előtt élem napjaim? Ha naponta 15 percet töltök a fürdőszobában szerintem már sokat mondtam.
2015. júl. 14. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
igen,annyi a fürdési idő,de hajmosással már kicsit necces :)
2015. júl. 14. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Az nem baj, hogy már a fiúk is adnak magukra, és nem az a világ van, hogy a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél...

Azért pár dologra felhívnám figyelmed:

"Elegancia" Ha mélyebben elgondolkozunk, az elegáns az adott korban semmi mást nem jelent, mint az eggyel korábbi generáció vagy évszázad mindennapos viseleti szokásait. Attól még egy ruha sem nézett ki valóban jobban, mert ráhúzták, hogy elegáns, vagy egy nullával többet írtak az árcédulára.

"Ápoltság" Végeredmény számít, senkit nem érdekel, ki hány órát töltött a fürdőszobában. Egyesek tényleg azt hiszik, attól lesz valaki szebb, hogy két órát ázott a zuhany alatt. Hiába...

Kétség kívül sok lányt el lehet látatlanban szédíteni az "elegáns" meg a "nem elhanyagolt" jelzőkkel. De ettől még bűnronda, meg nagyon helyes is lehetsz. Ezt nem tudhatjuk, érted?

2015. júl. 15. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!