Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok (15-18) nektek tetszene...

Lányok (15-18) nektek tetszenek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) 17 éves vagyok és igazából suliba is mindig ingben vagy pólóingben járok, szeretek elegánsan öltözködni, adok magamra, minden nap mosok hajat, nem megyek soha ki a házból belőtt haj nélkül, parfümöt is használok szóval nem mondható, hogy elhanyagolnám magam. Lányok 15 és 18 év között, nektek bejönnek az ilyen fiúk? (184cm magas és 84 kiló vagyok)

2015. júl. 13. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
kis súlyfelesleg van rajtad, illetve a minden napi hajmosás nagyon rosszat tesz a hajnak hosszú távon, de röviden is, mert könnyeben zsírosodik
2015. júl. 13. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem tök jó, hogy ilyen igényes vagy. Bírom, hogy van saját stílusod.:) 15/L
2015. júl. 13. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Az igényesség az nem "tetszik-e" kérdése, hanem alap dolog, nem értem mi a kérdés lényege. Az, hogy bejönnél-e az a kinézeteden és a kisugárzásodon is múlna.

17/L

2015. júl. 13. 22:35
 4/13 anonim ***** válasza:
a mindennapi hajmosásba hol az igényesség?:)inkább a tudatlanságot tükrözi
2015. júl. 13. 22:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem tesz jót a hajnak, de egyszerűen nem bírom ki, hogy elfeküdt, össze vissza álló hajjal mutatkozzak.

Kockahasam nincsen, de nem is vagyok elhízva.

A lány barátaim szerint férfias, határozott kisugárzásom van.

2015. júl. 13. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Pedig milyen szexi tud lenni egy elfeküdt haj..hmm..
2015. júl. 14. 04:05
 7/13 anonim ***** válasza:
ha vki szereti a páwákat akik amúgy undorítóak és szerintem minden fejét kéne venni akk ja persze
2015. júl. 14. 16:53
 8/13 anonim ***** válasza:

de ha elfekszed a hajad, akkor nem beállítod utána amúgy is? minek mosod meg, ha aztán úgyis formázod? mellesleg szerintem egyáltalán nem attól függ ,hogy bejössz-e valakinek, hogy hányszor mosol hajat vagy hogy minden pillanatban be van-e lőve.

vagy te úgy ismerkedsz, hogy "szia, én naponta megmosom a hajam, a parfümöm calvin klein, meghívhatlak egy italra?"

2015. júl. 14. 17:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Nyilván nem csak a külső számít, de ha nem ismersz valakit akkor egyből a külsője alapján fogsz benyomást kapni róla, nem így van? Persze nem így megyek oda valakihez, ezt csak itt írtam le.

7-es, áruld már el nekem, hogy miért lennék páwa? Nem járok térdig lógó gatyában, sem köldökig kivágott pólóban, ecsethajam sincsen. Attól még, hogy adok magamra nem vagyok páwa...

2015. júl. 14. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudod a kevesebb néha több,ismered ezt a mondást?Van aki negyed annyit foglalkozik a külsejével mint te,de ugyanolyan igényes,és pár lánynak eléggé visszataszító lehet ha te abba a csoportba tartozol amelyik azt mondja hogy "jajj,ne nyúlj a hajamhoz"
2015. júl. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!