Lányok (15-18) nektek tetszenek az ilyen fiúk?
Az igényesség az nem "tetszik-e" kérdése, hanem alap dolog, nem értem mi a kérdés lényege. Az, hogy bejönnél-e az a kinézeteden és a kisugárzásodon is múlna.
17/L
Tudom hogy nem tesz jót a hajnak, de egyszerűen nem bírom ki, hogy elfeküdt, össze vissza álló hajjal mutatkozzak.
Kockahasam nincsen, de nem is vagyok elhízva.
A lány barátaim szerint férfias, határozott kisugárzásom van.
de ha elfekszed a hajad, akkor nem beállítod utána amúgy is? minek mosod meg, ha aztán úgyis formázod? mellesleg szerintem egyáltalán nem attól függ ,hogy bejössz-e valakinek, hogy hányszor mosol hajat vagy hogy minden pillanatban be van-e lőve.
vagy te úgy ismerkedsz, hogy "szia, én naponta megmosom a hajam, a parfümöm calvin klein, meghívhatlak egy italra?"
Nyilván nem csak a külső számít, de ha nem ismersz valakit akkor egyből a külsője alapján fogsz benyomást kapni róla, nem így van? Persze nem így megyek oda valakihez, ezt csak itt írtam le.
7-es, áruld már el nekem, hogy miért lennék páwa? Nem járok térdig lógó gatyában, sem köldökig kivágott pólóban, ecsethajam sincsen. Attól még, hogy adok magamra nem vagyok páwa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!