1/20 anonim válasza:
Én 22 évesként (fiú) kicsit öregemberesnek tartom. Nem hiszem, hogy felvennék ilyet. Sokkal jobban szeretem az életvidámabb cipőket, amikben több a világos, vagy a szín.
3/20 anonim válasza:
Igen! Nagyon-nagyon tetszik! A napokban láttam egy ilyen azt egyik fiún, én kifejezetten tudom értékelni. :)
17/L
4/20 anonim válasza:
#3: úgy látszik te vagy a lányok ízlésének az 1%-a... :D
6/20 anonim válasza:
3. Én egy rossz szót nem szóltam hozzád. Mi alapján vonsz le következtetéseket? Hihetetlenül ostoba dolog, bár a válaszaid százalékos arányára pillantva... Hm. Kicsit megvilágosodtam! :)
7/20 anonim válasza:
Eddig én se vontam le rólad semmit...nem tudom mi rossz volt abban, amit írtam. Mindenesetre nem fogok bocsánatot kérni a semmiért. Ha esetleg ezt vártad.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért ne vesszetek össze. :D
Nem tetszhet mindenkinek minden.
2014. dec. 20. 19:29
9/20 anonim válasza:
Burkoltan utaltál arra, hogy szar az ízlésem. Hidd el, az ilyen névtelen senkitől nem várok ám bocsánatkérést. De azért jelzem, eddig 2-2 az arány. Következtetést pedig arról, hogy alapvetően a nőknek mi tetszik három válaszból szűrtél le, amiből egy a tiéd volt. Nagyon értelmes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!