Szerintetek milyen a stílusom?
Figyelt kérdés
Légyszíves jellemeznétek a polyvoreom?:)
Szeretem az ilyeneket unalomból csinálni, és rájöttem hogy szívesen foglalkoznék ilyen dolgokkal. Nektek mi a véleményetek?
2015. júl. 13. 17:20
1/9 anonim válasza:
Hát olyan tipikus tinis... az angoloddal meg foglalkozz többet.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért, mi bajod az angolommal mr. grammarnáci?:DDDD Érdekes én egy hibát se látok, az angoltanárom is valószínű azért vitt el külföldre pont engem, mert olyan szar hogy külön foglalkoznom kellene vele...
2015. júl. 13. 17:34
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok egy angol zseni, de hogy ezek a mondatok helytelenek nyelvtanilag, az tuti:
"how long i will love you? as long as are stars above you."
Így lenne helyes:
"how long WILL I love you? as long as STARS ARE above you."
5/9 A kérdező kommentje:
2. értelmes, de egyébként ha ennyire belekötsz, csak mondom hogy a szöveg a kedvenc számomba van és annyit összekevertem hogy a számba úgy van hogy how long i will need you és nem love you, de ehhez nem kell zseninek lenni! ;)) Utolsó : ez is teljesen értelmes, de úgy látom te se vagy egy "zseni" és annyira örülnék ha nem az angolomba kötnétek bele mert nem arról kértem véleményt hanem az összeállításokról, de úgy látom nem csak az angol nem megy, hanem a szövegértés se...
2015. júl. 13. 18:02
6/9 A kérdező kommentje:
ja bocs 3-as azt elnéztem tényleg igazad van csak a mondatnak az első felét néztem meg, most én vagyok a hülye... xdddddd tényleg igazad van az are szó miatt, észre sem vettem :(
2015. júl. 13. 18:03
7/9 anonim válasza:
hát nekem tetszik, de mindenki ilyen "stílusú" kb. manapság,úgyhogy nem egy nagy szám.
8/9 anonim válasza:
Semmi extra, szerintem a tinik 80%-a össze tudna rakni ilyen összeállításokat.
9/9 anonim válasza:
HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE vagy basztmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!