Hogyan találatnám stílusom?
A stílusom is meg a karom találni, de inkább hogy mik azok mik jól állnak. Sajnos hiába próbálok fel bármit is, nem tudok eldönteni jól áll e. Sok könyvben olvastam azt is hogy szinileg mindenki egy évszakba tartozik a szem, haj és bőr szine által. Na most sajnos erre se jöttem rá, én sajnos nem.igazán értek ehhez :( de ennek ellenére szeretnék változtatni és hát segítségre lenne szükségem arra gondoltam itt kapok, vagy minimum olyan oldalt, könyvet mi a segítségemre lehet.
Kék a szemem, szőkésbarna a hajam és félhosszú, fehér szeplős a bőröm. 160 cm, 47 kg és homokóra alkat.
Ha még valami szüksége azt megadom.
Szeretnék tanácsokat, tippeket kérni mert érzem hogy változtatni kéne, de nem.igen tudok elindulni.
Tudom, nem ez volt a kérdés és nem is szoktam ilyenekbe belekötni, de... Te jó isten, a helyesírásod valami borzalom!
Egyelőre azt sem tudjuk, most miket hordasz, milyen a ruhatárad, mik tetszenek stb.
Elegáns,fekete.Évszakhoz,napszakhoz illően. A fekete,barna bőrkabát is nyerő.
10-ből 7 pasi lájkolja!
37/Kan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!