Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan találatnám stílusom?

Hogyan találatnám stílusom?

Figyelt kérdés

A stílusom is meg a karom találni, de inkább hogy mik azok mik jól állnak. Sajnos hiába próbálok fel bármit is, nem tudok eldönteni jól áll e. Sok könyvben olvastam azt is hogy szinileg mindenki egy évszakba tartozik a szem, haj és bőr szine által. Na most sajnos erre se jöttem rá, én sajnos nem.igazán értek ehhez :( de ennek ellenére szeretnék változtatni és hát segítségre lenne szükségem arra gondoltam itt kapok, vagy minimum olyan oldalt, könyvet mi a segítségemre lehet.

Kék a szemem, szőkésbarna a hajam és félhosszú, fehér szeplős a bőröm. 160 cm, 47 kg és homokóra alkat.

Ha még valami szüksége azt megadom.

Szeretnék tanácsokat, tippeket kérni mert érzem hogy változtatni kéne, de nem.igen tudok elindulni.

2015. ápr. 27. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudom, nem ez volt a kérdés és nem is szoktam ilyenekbe belekötni, de... Te jó isten, a helyesírásod valami borzalom!

Egyelőre azt sem tudjuk, most miket hordasz, milyen a ruhatárad, mik tetszenek stb.

2015. ápr. 27. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Elegáns,fekete.Évszakhoz,napszakhoz illően. A fekete,barna bőrkabát is nyerő.

10-ből 7 pasi lájkolja!

37/Kan

2015. ápr. 27. 10:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Helyesírás tudom rossz, de telefonról vagy és átírja a szavakat. Hordani azokat hordom amit kapok, tehát eléggé vegyes, de valahogy egyiket se tudom a magaménak csak felveszem.
2015. ápr. 27. 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:
A nőiesebb ruhák felé hajlok jobbára, de mondom ez a bajom hogy nem teljesen látom át mik azok amik illenek hozzám
2015. ápr. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!