Stílusom hogy alakíthatom ki?
Eléggé bizonytalan vagyok az öltözködés téren. A nőies stílus nagyon tetszik, de valahogy nem tudom kialakítani. Legnagyobb bajom nem tudom mi az ami jól áll rajta, kevés az önbizalmam is. :(
Divat tippekre lenne szükségem, mit, mivel, hogyan. Képet is kérnék esetleg weboldalt is ahol tanácsokat kaphatók.
Az esetleges helyesírási hibákért bocsánatot kérek, telefonról vagyok.
1. Színek
Milyen színű a hajad, a szemed, a bőröd árnyalata?
Ha például szőke vagy és világos a bőröd, akkor szinte bármilyen szín szóba jöhet, persze leginkább a világosak (pl. türkiz, krémszínű...). Rengeteg olyan oldal van meg youtube-os videó, amik direkt ezzel foglalkoznak.
2.Fazon
Háát... Ez nagyrészt testalkattól függ. És ugye ahány nő, annyi alak. Én például elég alacsony vagyok és nincsenek túl nagy melleim se, ezért az olyan fölsőket, ruhákat részesítem előnyben, amik nyakbakötősek és testhezállóak, mivel ettől optikailag magasabbnak tűnök.
3.Tulajdonképpen mindenkin az áll a legjobban, amiben igazán jól érzi magát. Szóval ha például kicsit duci vagy, ne vegyél fel csípőnacit, haskilátszós pólóval, meg ilyesmit.
Itt van egy oldal, amin nem azt mondom, hogy fantasztikus tesztek vannak, de az alapokat megtanulhatod belőle, arról, hogy mi áll jól a te típusodnak.
Kék a szemem, barna a hajam, a bőröm fehér nyáron sok szeplővel a karom az egyedüli ami kis szint kap a napon.
Alkatom homokóra, bár szerintem nem annyira szabályos homokóra
Alapdarabokkal kezdd! :)
Felsők: fekete, fehér, testszínű+azok a színek, amikben jól érzed magad!
Találdd ki, hogy fekete vagy fehér színt szereted jobban, s vegyél olyan színű cipőt, kabátot, táskát.
Nadrágból egy jó farmer, és egy fekete színű mindig jól jön :)
Style and Blog szerintem egy jó honlap!
Amúgy ha írnál támpontokat, tényleg könnyebb lenne :)
Ne haragudj, míg írtam a válaszomat, addig írtad te is, így nem láttam :) szerencsés típus vagy. Szerintem nézz be a H&M-be, ott van egy "basic" rész, 1290Ft egy top. Nekem jól bírják :)
Kik-ben meg szinte csak olyan ruhát kapni, ami "alapdarab" nem foghatsz mellé :)
De a turi is egy jó alternatíva, a te méretedben mindig találok valami szép egyberuhát :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Körbe fogok nézni az ajánlott üzletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!