Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stílusom hogy alakíthatom ki?

Stílusom hogy alakíthatom ki?

Figyelt kérdés

Eléggé bizonytalan vagyok az öltözködés téren. A nőies stílus nagyon tetszik, de valahogy nem tudom kialakítani. Legnagyobb bajom nem tudom mi az ami jól áll rajta, kevés az önbizalmam is. :(

Divat tippekre lenne szükségem, mit, mivel, hogyan. Képet is kérnék esetleg weboldalt is ahol tanácsokat kaphatók.

Az esetleges helyesírási hibákért bocsánatot kérek, telefonról vagyok.

2015. ápr. 27. 13:18
 1/7 anonim válasza:

1. Színek

Milyen színű a hajad, a szemed, a bőröd árnyalata?

Ha például szőke vagy és világos a bőröd, akkor szinte bármilyen szín szóba jöhet, persze leginkább a világosak (pl. türkiz, krémszínű...). Rengeteg olyan oldal van meg youtube-os videó, amik direkt ezzel foglalkoznak.

2.Fazon

Háát... Ez nagyrészt testalkattól függ. És ugye ahány nő, annyi alak. Én például elég alacsony vagyok és nincsenek túl nagy melleim se, ezért az olyan fölsőket, ruhákat részesítem előnyben, amik nyakbakötősek és testhezállóak, mivel ettől optikailag magasabbnak tűnök.

3.Tulajdonképpen mindenkin az áll a legjobban, amiben igazán jól érzi magát. Szóval ha például kicsit duci vagy, ne vegyél fel csípőnacit, haskilátszós pólóval, meg ilyesmit.

Itt van egy oldal, amin nem azt mondom, hogy fantasztikus tesztek vannak, de az alapokat megtanulhatod belőle, arról, hogy mi áll jól a te típusodnak.

[link]

2015. ápr. 27. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Kék a szemem, barna a hajam, a bőröm fehér nyáron sok szeplővel a karom az egyedüli ami kis szint kap a napon.

Alkatom homokóra, bár szerintem nem annyira szabályos homokóra

2015. ápr. 27. 16:44
 3/7 A kérdező kommentje:
160 cm magas vagyok és 45-47 kg közt ingadozik a súlyom.
2015. ápr. 27. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Alapdarabokkal kezdd! :)

Felsők: fekete, fehér, testszínű+azok a színek, amikben jól érzed magad!

Találdd ki, hogy fekete vagy fehér színt szereted jobban, s vegyél olyan színű cipőt, kabátot, táskát.

Nadrágból egy jó farmer, és egy fekete színű mindig jól jön :)

Style and Blog szerintem egy jó honlap!

Amúgy ha írnál támpontokat, tényleg könnyebb lenne :)

2015. ápr. 27. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, míg írtam a válaszomat, addig írtad te is, így nem láttam :) szerencsés típus vagy. Szerintem nézz be a H&M-be, ott van egy "basic" rész, 1290Ft egy top. Nekem jól bírják :)

Kik-ben meg szinte csak olyan ruhát kapni, ami "alapdarab" nem foghatsz mellé :)

De a turi is egy jó alternatíva, a te méretedben mindig találok valami szép egyberuhát :)

2015. ápr. 27. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Körbe fogok nézni az ajánlott üzletekben.

2015. ápr. 27. 17:13
 7/7 szirup007 ***** válasza:
Nyugi èn 13 èves koromra tudtam a stilusom kialakitani es igy lettem a legmenobb
2015. ápr. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!