Nem. Vagyok olyan igényes hogy csak olyan ruhát veszek fel amivel nem mutogatom az alsó fertályaimat idegeneknek.
2015. júl. 12. 13:21
3/11 anonim válasza:
en fiu letemre biztos nem panaszkodnek :) remelem sokszor ejtesz le dolgokat :)
2015. júl. 12. 13:32
4/11 anonim válasza:
Guggolni kell nem hajolni:)
Amúgy szerintem ez nem igénytelenség vagy ilyesmi mert alapból nincs kint semmid, egyszerűen van olyan szabású, hosszú ruha, amit nem hajolgatásra találtak ki, ez van:)
2015. júl. 12. 13:39
5/11 anonim válasza:
Nem kell félned, tán nincs akkora az a fenék, hogy bokáig érő szoknyádban ha lehajolsz, kikukucskáljon!
2015. júl. 12. 13:41
6/11 anonim válasza:
Ezzel mindenki így van, ne aggódj! Még a kicsivel térd felett érő szoknya is problémás hajolásnál! Ahogy írták, guggolj! :)
2015. júl. 12. 14:16
7/11 anonim válasza:
erre én is rájöttem sajnos :D megvettem 3 ruhát és nem szabad benne lehajolni,pedig nem is rövidek :D
2015. júl. 12. 14:26
8/11 anonim válasza:
felcsúszik a szoknya. nekem is ez van. ráadásul én már 37 évesen nem vagyok az a feszes, ezért sajnos combközépig érőt már nem is hordhatok :(
ha nagyon zavar, vegyél fel női boxeres bugyit. ha mégis kell hajolni - bár igaz, ami igaz, szoknyában inkább sikkesen guggolni kell - szóval ha hajolni kell, akkor egy short nem olyan zavarba ejtő egy nézelődőnek, mint egy apró pici tanga pl.
(női boxer, franciabugyi ... a lényeg, hogy takarjon. feszes szoknya alá nem mind1 milyen viszont. vannak lézervágott lycra anyagúak, azok testre simulnak, nem annyira ütnek át a ruhán)
sohase vegyél nagyobb ruhát fel a méretednél. a szép alakot mindig a legjobban a passzos cuccok hozzák ki :)
2015. júl. 12. 15:13
9/11 anonim válasza:
Szerintem erre "találták ki" a szoknyát. Ha valaki mutogatni akarja, az hajol. Aki nem, az guggol.
2015. júl. 12. 15:50
10/11 anonim válasza:
Ha olyan a szoknyarész anyaga, akkor igen, behajlásnál fel fog szaladni. Ha rogyasztva hajolsz, térdből, akkor valószínűleg nem fog ennyire kilátszani. Amit még megtehetsz, hogy varratsz bele egy nem csúszós anyagú alsószoknyát, vagy legközelebb olyan egyberuhát választasz, aminek merevebb az anyaga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!