Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem merek szoknyában...

Miért nem merek szoknyában iskolába menni?

Figyelt kérdés

Nincs gond az alakommal, vékony vagyok, szóval itt nem ez a probléma.

Igazából attól érzem magam kellemetlenül, ha sokan bámulnak.

Bár ez elég ellentmondás lesz, de közben meg arra vágyom, hogy felfigyeljenek rám. Itthon még semmi gond, mert megnézem magam tükörben és tényleg jól áll az egész összeállítás (olyankor úgy érzem, hogy képes leszek benne kimenni utcára)

Aztán mikor meg lenne alkalmam felvenni nem megy.. Volt már olyan is, hogy indulás előtt utolsó percekben cseréltem le a ruhámat.

Eléggé önbizalomhiányos vagyok. Ez lehet az oka?

Ha elkezdeném hordani talán több önbizalmam is lenne és utána már leszarnám az egészet?

2015. máj. 5. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős bár én fiú vagyok:)

Az a legjobb ha eldöntöd hogy mit veszel fel és kilépsz az ajtón és csak mész előre. Azon pedig ne gondolkodj hogy mit gondolnak mások.

Amikor újdonságot kell csinálni tömeg előtt attól parázok, de ne gondolkodj rajta mert csak rosszabb lesz.

Vedd fel biztos csini leszel

2015. máj. 5. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok...
2015. máj. 5. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha el is indulok mindig ott van a fejemben, hogy most ezt én komolyan gondoltam?! :DD

Köszi!:)

2015. máj. 5. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Annyian mászkálnak az utcán is stílusosan és fel merik venni.. Olyan jó lenne, ha én is így tudnék kimenni.

Osztályban is van egy ducibb lány, de még ő is tök sűrűn veszi fel a szoknyát.

Amúgy, ha ilyen ünnepség van, vagy többen vannak ugyanabban, mint én akkor nem zavar.:D

2015. máj. 5. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont ez a baj:)

Vedd fel a ruhát, és ne gondolkozz ezen. Inkább gondolkozz úgy hogy megmutatod egy picit a másik de szintén csinos oldalad.

2015. máj. 5. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Én egy csomószor mentem miniszoknyába suliba. A többi lány is abba járt, szóval nekem sem volt egyáltalán kellemetlen.

Az egyik osztálytársam ( fiú ) egyszer Joker-nek öltözve ment el suliba ( persze az arcfestéket azért kihagyta ), de akkor sem volt mindennapi megjelenése a hosszú lila öltönykabátban, lila nadrágban, hexagonos ingben, stb. :D

2015. máj. 5. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz azon hogy mások mit gondolnak majd ha meglátnak... pedig ez egyáltalán nem számít, mert nem másoknak kell megfelelni. Na meg egy szoknyás lányon amúgy sincs semmi különös, szóval nem is értem miért nem mered felvenni. Tök hétköznapi viselet.
2015. máj. 5. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok, csak az én helyzetem mégfurcsább... Én állandóan szoknyát hordok, és nadrágot nem merek felvenni! :D

Képzelem mennyire hangozhat ez hülyén. Tesiórán ugye nem lehetek például szoknyában, furán is érzem rendesen magam mindig. Mint amikor a szakadtfarmeres rockerre ráerőltetik hogy ünnepségen legyen rajta szoknya és fehér blúz...

Most vásároltam be magamnak egy csomó lányosabb blúzt, amiket nem lehet szoknyával hordani, és van egyszerűbb fekete és sötétkék farmerom, startolásként ezekkel szeretném rászoktatni magam a gatyákra.

A terv az, hogy felveszem és nem cserélem le az utolsó két percben - vagyis nem állok indulás előtt mégegyszer a tükör elé. Szerintem nap közben meg fog jönni az az önbizalom, nálad is és nálam is... :)

Csak rá kell venned magad, gondolatban.

2015. máj. 5. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Iskolában van egy lány ő is mindig szoknyában jár. Legalábbis én még eddig mindig abban láttam és annyira tetszik a stílusa.

Számomra nagyon furcsa a te helyzeted, de gondolom fordítva is így van. :DD

Én mostmár tényleg felfogom venni és nem fog érdekelni senki:)

2015. máj. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!