Muszlimok hordják a hijabot, így eléggé megtévesztő lehet szóval igen.
Különben a hijabnak "jelentése" van. Eléggé furcsa és tiszteletlenség lenne ha felvennéd egy miniruhával vagy rövidnadrággal.
Hát, párszor, télen, szakadó hóesésben plusz orkán erejű szélben, ha muszáj kint lennem az utcán, én néha így kötöm a sálam, hogy ne fagyjon le a fejem, nyakam, fülem :D
Egyébként szerintem nem kellene erőltetni.
22/L
szerintem ha nem vagy muszlim akkor nem kellene hogy hordd a mindennapokban. Ez olyan, mint hogy nem zsidók sem hordanak kipát, vagy az arabok sem hordanak keresztes medált a nyakukban mint néhány keresztény. Természetesen ha arról van szó hogy kinn zuhog az eső, vagy tombol a szél mint ahogy valaki írta 1-1 alkalommal nem gáz, de szerintem ennek jelentősége van. Ha megegyezik a vallási beállítottságoddal, hordhatod. Ha nem akkor is vannak más szép alternatívák:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!