Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez csak a filmekben és Ameriká...

Ez csak a filmekben és Amerikában divat?

Figyelt kérdés

Most kezdem a gimit így még nem tudhatom.Szóval az csak a filmekben és a sorozatokban van,hogy a gimnáziumban a lányok magassarkúba és szoknyába járnak suliba?Konkrét amire gondolok ahogy mondjuk a Pretty Little Liarsba és a Gossip Girlbe.Az öltözködésre is gondolok nem csak a cipőkre.Azért azt gondolom ,hogy a valóságba nyilván ennyire nem viszik túlzásba hogy nap mint nap 10 centis cipőbe és alig vesznek fel lapos talpút.Mert végül is iskola,főbb a kényelem. Mennyire ,,szokás" ez itthon?Mert ez általánosba nem szokás.:D Most nem a feszülős pink szoknyára és a 10 centis platformos cipőre gondolok.Hanem az ízléses csinosra.Mint pl: 1. [link]

2. [link]

3. [link]

2015. júl. 8. 23:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%

Hát érdekes, hogy sorozat vagy film alapján hisztitek, hogy kint Amerikában a diákok így öltözködnek. Pedig nem. Sokszor melegítőben, papucsban vagy sima néha koszos farmer és póló amit viselnek. A legtöbb normális suliban kötelező egyenruha vagy iskolaköpeny van. Kint éltem sokszor láttam diákokat.

Jelenleg Angliában élek, és itt is inkább az egyforma kötelező egyenruha ami megy.

2015. júl. 9. 00:57
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem Amerika és nem is villantós tini sorozat ez itt Mo. Valljuk be az öltözködés a középiskolákban sokmindentöl függ . Állami , egyházi , város stb tulajdonban van-e , gimi, szakközép illetve szakmunkás, mennyire jó névvel bír az iskola, mekkora péztárcával rendelkeznek a szülök. Van ahol alap az iskolai egyenruha (pl tesóméknál) ahol még az ünnepi viselet is pontosan megvan szabva miböl hogyan álljon . Nekünk viszont például semmien szabály nem korlátozta a megjelenést, szénné sminkelt kiöltözös rövidruhás közönségesnek mondható lányok is voltak illetve ennek a szöges ellentetje is szép számmal.
2015. júl. 9. 01:09
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyban függ, hogy egyházi iskola vagy nem. Én egy elég jó nevű, de nem egyházi iskolában végeztem. Sosem szóltak senkinek az öltözéke miatt, pedig volt pár merész is köztük. (nem fizetős iskola, komoly tanulmányi eredménnyel lehetett bekerülni)

Viszont pár haverom egyházi sulikból meséltek olyanokat, hogy például szakadt farmerért már behívták a szüleiket, meg egyéb baromságok...

2015. júl. 9. 02:46
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
így hülyítik el az Amerikai sorozatok a népet...
2015. júl. 9. 10:02
 15/24 Kitti0721 válasza:
75%
Hat amugy a suli hazirendjebol is fugg. Ha esetleg van a hazirendbe olyan resz h az oltozkodesrol szol akkor erdemes elolvasni... szerintem egy 3-4 cm sarok nem a vilag vege ahert meg sztem nem szolnanak mimt egy 10 cm sarokert.. amugy milyen suliba mesz? Mert az is sokat szamit.
2015. júl. 9. 10:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Gimibe,kisvárosi.A házirend ilyen téren nem lehet szigorú hiszen ott minden 2.lánynak műkörme és műszempillája van.
2015. júl. 9. 12:34
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Hidd el,hogy miután megkapod a könyveidet,el fog menni a kedved ezektől a cipőktől:)
2015. júl. 9. 14:33
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk 10.től fölfelé volt pár csaj aki így öltözködött, de nem ez volt a jellemző. A legtöbben farmert és tornacipőt hordtak.
2015. júl. 9. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Én szakközépbe járok, nálunk rengeteg csinos lány van. Jómagam például sosem hordok nadrágot, csak szoknyát, különböző hosszúságúakat minden évszakban, és kedvelem a magassarkúakat is. Csinosnak lenni nem bűn :D
2015. júl. 17. 22:37
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Hát nálunk kötelező a suliban az iskolaköpeny és a papucs használata, szóval a magassarkús probléma kilőve :D, viszont nem nagyon szabják meg, hogy ki mit viselhet (szoknya hossza, felső kivágása stb). Sokan hordunk rendszeresen szoknyát, de szerintem ezzel nincs baj - lehet nőiesen öltözködni úgy is, hogy közben mégis hétköznapi hatást keltesz. 16/L
2015. aug. 1. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!