Van olyan hely ahova le tudom adni a hasznlat ruhaimat, ha ki akarom cserelni az egesz gardrobomat?
Lehet h én vagyok a béna, de nem találtam az oldalon belül hogy hol írnak róla. a közösségben? vagy merre?
nagyon jól hangzik, elmennék egy ilyenre. és ha nem találsz annyi cuccot amennyi gombod van? (elméleti síkon kérdezem)
A keresőbe írd be, hogy bazár.
Ha kevesebbet találsz mint amit viszel, akkor következő alkalommal a megmaradt gombjaidat "levásárolhatod". Nem veszik el :)
Köszi, megtaláltam néhány cikket. Az a baj hogy a legfrissebb is tavalyi főleg tavaszi kiírás. Megyek megkérdem az oldalt mailben hogy nem akarnak-e most is csinálni ilyet tavasz közeledtével. :)
Nem baj ha nem minden cuccom márkás? vagy oda csak olyat lehet vinni?
Köszi az infókat, ha nem járok erre nem is tudom hogy van ilyen bazár a világon. már nem dobom ki a cuccaimat ezentúl.
Most nemrég volt bazár talán 1 hónapja.
Gyakran szerveznek.
Jajj dehogy baj, ha nem márkás, hordható, ne szakadt legyen, olyan legyen amit te is kiválasztanál és nem kukába válónak ítélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!