Van olyan hely ahova le tudom adni a hasznlat ruhaimat, ha ki akarom cserelni az egesz gardrobomat?
sal, kendo az nincs
tinis polok, "sokzsebes" nadragok, susogo mellenyek...
Gondolom pénzt is szeretnél látni belőle :)
Akkor teszvesz.hu vagy vatera.hu.
Turik nem jellemző, hogy bevennék, esetleg 1-2 hely ahol is csak bizományba. Jobban jársz ha magad adod el.
hat arra nem is gondoltam hogy kimenjek veluk az oszerre, pedig megtehetnem, majd ha jon a tavasz ki is megyek. nem a nagy uzlet kedveert, de ha mar veszek beloluk 1-2 jo holmit mar megerte. Koszi az otletet!
eloszor kidobtam parat a kukaba es par napig ott nyultak az utcan ugy szetcincaltak a kukazok. sot meg labtorlonek is kerult egy a tombhaz bejaratahoz.
na az nem tetszett.
Szerintem is valamelyik aukciós oldal lenne a legjobb. Tedd fel potom pénzért, és ha megtalálják, hihetetlen, mennyire fel tudják nyomi az árát :) (tapasztalat).
Neked is lesz pénzed belőle, a vevő meg olcsóbban hozzájut, mint a boltban. Mindenki jól jár :)
Az esetleg kevésbé divatos, de nem kukába való holmit jótékonykodd el. [link] oldalon meg tudod tenni a felajánlásod, akinek szüksége van rá jelentkezik. Jó érzés adni, itt meg többnyire tényleg többgyerekes családokhoz kerül, akiknek szüksége van rá.
Amiket meg tényleg jónak tartasz és nem akarsz ingyen adni www.teszvesz.hu.
De szokott lenni cotcot bazár, összejönnek a csajok, mindenki viszi ami neki nem kell és másokéből válogathat, annyit amennyit hozott.
Évente 3-4 alkalommal szokták rendezni (a www.cotcot.hu oldal szervezi).
Mindenki odamegy, sorban állás, mindenki leadja amiket hozott, azokat kiteszik és nyugodtan lehet válogatni a cuccokból.
Ha hoztál pl. 10 db-ot akkor annyit is vihetsz. (A hozzok cuccok száma alapján gombokat adnak, azzal "fizetsz" távozás előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!