Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » AZ GÁZ? ( tobbi ott lent)

Diemondy kérdése:

AZ GÁZ? ( tobbi ott lent)

Figyelt kérdés

Az hulyén nézne ki ha egy lány RTM es polot hord ami nem női hanem ferfi. Mert van 3 féle női poló: mutatom a fukkotot, ak26 klasszik és Farkasok. De nekem RTM es kene mert abba az összes tag benne van... Szval az lenne a kerdes hogy gáz,ciki lenne az ha egy lany ferfi polot vesz fel

itt vannak a polok linkjei:

[link] -ez a poló tetszik a legjobban *-* szval ez hulyen nezne ki egy lányon . :DD

[link]

[link]

Es meg az lenne hogy amiket linkeltem , polokat (osszesen 3 mat ) es hogy melyik nez ki szerintetek legjobban* Remelem lesz valami válasz. c:

L14

#rap #póló #Mr. Busta #BeerSeeWalk #Essemm #real trill music #AK26 #RTM polo #flashmen #mr real big boss busta
2015. jún. 27. 20:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik, meg illik a stílusodhoz, akkor hordd nyugodtan! :)

Amugy nekem nem jönnek be az ilyen stílusú ruhák, de ha már választani kell, akkor szerintem a 3. A legjobb. De azt vedd meg ami neked tetszik! :D

2015. jún. 27. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként a lányok szoktak néha férfiruhát hordani,szóval szerintem egyáltalán nem gáz :)
2015. jún. 27. 20:40
 3/15 xliliomx válasza:
Szerintem nem gaz, hordd azt, ami tetszik. :) Es szerintem is az elso a legjobb.
2015. jún. 27. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
RTM-es pólót mindenkinek gáz hordani.
2015. jún. 27. 20:54
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Az biztos hogy menő nem leszel ha ilyen bandákat reklámozol magadon. Elég ciki már ilyet hallgatni is. És max koncertre való egy bandás póló, nem ebben járni hétköznap. Egy lány meg öltözzön lány ruhákba... kivéve ha a lányokat szereti. Hamarabb észreveszik a leszbik úgy.
2015. jún. 27. 21:15
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
én utcára se mernék lépni ilyen göncökben félnék, hogy vele beveri az arcom - jogosan
2015. jún. 27. 23:45
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Nekem tetszik mindhárom, RTM szektor pólóm van feketében és fehérben, meg ugye még több ruha, szerintem ha kicsit kisebb méretet veszel, akkor nem látszik, hogy nem női, de mindegyik póló unisex amúgy. Előző válaszolóknak: én szinte minden nap RTM-es ruhában járok, volt olyan, hogy utcán is rám köszöntek, helló RTM-es. És a legtöbben nem azért hallgatjuk, hogy menők legyünk.
2015. jún. 28. 07:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az RTM szektor fehér póló az nem lenne gáz, én Awful rajongó vagyok, és láttam már lányon Awful Dog fehér pólót :)

Nyugodtan hordhatnád, nem lenne ciki.

2015. jún. 28. 16:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha illik a stílusodhoz.

Nyilván azt rendeld meg, amelyik neked a legjobban tetszik:D

2015. jún. 28. 19:38
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

gáz.

de nem azért mert lány vagy.

hanem aki ertéemet hallgat az egy nyomorult szerencsétlen, mást nem lehet rá mondani.

2015. jún. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!